LOKI.RS Napisano 30 Stycznia 2017 Napisano 30 Stycznia 2017 Witam. Na wiosnę mam zamiar kupić opony, myślałem nad magic mary wersja performance ponieważ jest ona, jak pisze sama firma bardzo wytrzymała i dobrze sprawdzi się w terenie. Problem w tym, że waży 1400 gr. i ma wysokie opory toczenia, co nie zbyt mi się podoba ponieważ również trochę jeżdżę po asfalcie. Dlatego chciałbym zapytać (najlepiej posiadaczy) czy jest warto ją kupić czy to tragedia pod względem wagi i oporami
woojj Napisano 30 Stycznia 2017 Napisano 30 Stycznia 2017 Napisz jakie zastosowanie.......wielkość koła....itp
LOKI.RS Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Napisano 30 Stycznia 2017 Napisz jakie zastosowanie.......wielkość koła....itp Głównie teren, błoto, kamienie, ale i dojazd drogą do szkoły. 26x2.35
woojj Napisano 30 Stycznia 2017 Napisano 30 Stycznia 2017 Ja do podobnych warunków używam opon 2,4 race king maxymalnie....800 gr sztuka
LOKI.RS Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Napisano 30 Stycznia 2017 Mi nie chodzi o to jaką oponę wybrać, tylko zapytać o tą
phoe Napisano 30 Stycznia 2017 Napisano 30 Stycznia 2017 Jak już chcesz tego typu gumy, to lepiej Miniony od Maxxisa kupić, dużo solidniejsza opona jak chodzi o wytrzymałość, bardzo dużo osób w Enduro na nich jeździ co też świadczy o czymś. Opony MTB od Schwalbe w niskich wersjach szału nie robią, a te oznaczone jako Evo maja ceny z kosmosu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.