Skocz do zawartości

[Rower w UK] Cross / Góral / MTB czyli Mój Pierwszy Rower do 2500 <?

GigiRadek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Serdecznie  :)

Chciałbym dołączyć do tak wspaniałego grona i móc się cieszyć jazdą na jednośladzie z Wami  ;) Póki co muszę kupić rower. Kieruje pytania do Was. Trochę prze-konwertowałem internet, mam nadzieję jakaś mała wiedza w głowie jest  ;) Altus<Acera<Alivio itp... (większości nie wiem).

Mieszkam aktualnie w Anglii. I będę poruszał się rowerem tutaj czyli ciągłe wzniesienia, pagórki ale teren szosowy, raz na jakiś czas polna droga. Weekondowa jazda w soboty albo niedziele Max 50 km. 

Pod koniec lata chcę wrócić do Polski,rower wróci ze mną lub sprzedam go na tutejszym rynku. W Polsce zdecyduje się na crossa inny teren,będę jeździł głównie po szosie + weekendowe wypady do innych miast. 

1.Pytanie Jaki najlepszy będzie rower do tego stylu ? Dodam, że waże 72 kg, wzrost 174-7 cm

2. Pytanie Szukać roweru u Polskich producentów i sprowadzić czy kupić w Uk ?

3. Moje Propozycje. Z góry przepraszam za spam linkami  ;)  i błędy w wyborze !

01. Cube Aim Pro black

02.Niestety został jeden rozmiar ramy  :( Cube Aim 27.5 black

03. Rower crossowy Cube Curve 28" silver´n´flashgreen 2017 - Sklep Rowerowy BikePark24.pl

04. Ex-Hire 2016 Specialized Crosstrail Sport Disc Bike - Buy Online £349.99

05. http://www.tredz.co....l-MTB_83658.htm

06. Rower 28 KANDS MAESTRO cross SHI Alivio 19 biały (6554092871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dziękuje wszystkim za pomoc ! Zapraszam do dyskusji  :thanks:  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...