marpok Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Witam...wczoraj przekładałem mostek na minus i po złożeniu wszystkiego znalazłem na podłodze coś takiego Szczerze to nawet nie wiem czy to część rowerowa, może leżało juz wcześniej ale wolę zapytać czy czasem czegoś nie złożyłem, bo wygląda to na nową rzecz, ma to jakiś 1cm długości i ze 2mm średnicy...Pozdrower Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 To wygląda jak kawałek szprychy (końcówka od strony piasty) , na pewno nie jest to element sterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Nie kawalek szprychy to nie jest, choc fakt wyglada podobnie...wyjdzie pewnie w praniu, mam tylko nadzieje, ze nie wplywa to na bezpieczenstwo ani nic sie nie uszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Nie przypominam sobie ( a rozkładałem rower dziesiątki razy na części pierwsze) żeby którykolwiek z elementów roweru zawierał coś takiego. Rower kupiłeś nowy czy używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Rower nowy, dzis przyjze sie temu jeszcze raz na spokojnie, bo wczoraj wieczorem wszystko na szybko robilem. Moze to wypadlo z klamki hamulca, albo manetki przerzutki? Hamulec level-t, manetki sram gx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Tak jak pisze kolega, to wygląda na kawałek szprychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.