Hegemon35 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Witam mam pytanie ostatnio zakupilem zestaw do przodu Shimano bl m786 + Tarcza 203mm ice tech i założyłem to na adapter Magura Magura QM7, PM-PM 203.Nie będzie to jakoś kolidować z tym hamulcem czy muszę zakupić oryginalny od shimano ? .. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Hegemon35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Jak wszystko pasuje , nic nie ociera a klocki dobrze łapią tarczę to nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Hegemon35 masz źle puszczony przewód hydraulicznyW taki sposób puść przewód. http://images.singletracks.com/blog/wp-content/uploads/2013/02/1wheel-removal.jpg Przewód ma iść od strony koła, zmniejsza szansę uszkodzenia go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hegemon35 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Dobrze kabel mam zamocowany inaczej sie nie da.A jak moge go uszkodzic skoro wlasnie jest dalej od kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 przewód idzie na zewnątrz amortyzatora, przy sprzyjających warunkach , możesz go wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hegemon35 Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Nie wiem o czym wy piszecie co moze wyrwać patrzyłem na oryginalne montowanie i wszyscy zakładają tak albo tak fotka poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Przewód od mocowania na koronie do zacisku jest sztywny, on tam nie pracuje. Chodzi o to że jak gdzieś przywalisz to nie walnie w przewód albo go nie zahaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Dokładnie tak jak piszą koledzy, przewód poprowadzony jest źle, przy jakimkolwiek przewróceniu roweru na lewą strone jest spora szansa na przetarcie przewodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Faktycznie prawidłowo jest dobrac adapter pod zacisk niź pod tarcze. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi