moize Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 yo.Jak dobrać do tych piast obręcze, oraz w jaki sposób je zapleść? 36 oczek. Piasta bardzo nie standardowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Te piasty są tak wykonane że da się je zapleść w klasyczny-normalny sposób ;-))) POPROSTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moize Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 tyle to ja wiem. źle przeczytałem. nie da sie ich normalnie zaplesc wewnętrzne szprychy idą do góry, zewnętrzne max 2 krzyże, oczka ułożone po dwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 trza wziąć do łapy i popróbować ;-))) Jest to mocno retro piasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moize Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 czyli normalna obręcz, tylko wszystkie szprychy od wewnątrz. dzięki. Retro, to one są, trafiły mi się nówki za free, rok 81-83. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.