tomasz.janas.3 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Witam mam pewien problem z licznikiem Sigmy otóż zrobiłem wszystko jak powinno być mimo to licznik nie pokazuje prędkości cały czas miga prędkość 0.00 co może być przyczyną ?? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Np. słabe baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 A czujnik jest na pewno w dobrej odleglosci od magnesu? U mnie tez miga ale po zakreceniu kolem przestaje lub jak minie, nie wiem minuta moze, przechodzi w stan czuwania i pokazuje godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz.janas.3 Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Np. słabe baterie.Licznik kupiony wczoraj mówisz że może być bateria ?? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Od produkcji licznika i przesłania go statkiem do Europy, do momentu sprzedaży w sklepie może minąć sporo czasu. Bywa że baterie zdążą się częściowo rozładować. Sigmy bezprzewodowe są wrażliwe na stan baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.