StreetStyleRider Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Cześć. Mam problem odnośnie ww hamulców ponieważ gdy wyciągam klocki i rozpycham tłoczki to jest odpowiednia przestrzeń między tarczą a klockami ale po kilku hamowaniach klocki ocierają o tarczę i tłoczki bardzo wystają. Wiecie co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Syf w zacisku , który zamula tłoczki , nieszczelności , źle ustawiony zacisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Jest wiele opcji. Też miałem taki problem, ale akurat z formulą. Rower mam na gwarancji więc dałem do sklepu. Serwisant to taki kolega. Długo się zastanawiał, sprawdzał, w końcu wszystko rozebrał, posprawdzał, wyczyścił i jak złożył to działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi