pietr3k Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Hej! planuję na przełomie maja i czerwca ruszyć w trasę z okolic sztokholmu do karlskrony (przez malmo), łącznie około 1000km. Zastanawiam się tylko przy użyciu jakich narzędzi dokładnie zaplanować trasę podróży? Google maps odpada od razu ponieważ już nieraz się ostro przejechałem na tej aplikacji i wyznaczaniem przez nią tras rowerowych. Posiadacie może namiar jakąś sprawdzoną aplikację lub namiary na zakup klasycznej mapy rowerowej szwecji z zaznaczonymi ścieżkami rowerowymi? Googlowałem trochę, ale niestety nic sensownego mi się nie udało znaleźć, dlatego może z polecenia uda się coś ciekawego ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Może Locus Map na androida? na szybko sprawdziłem to przy wyborze mapy "World - OpenCycleMap" w Szwecji pokazuje sporo tras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.