Ychu Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Część Od kilku dni mam problem z tapatalkiem. Niezależnie od tego , czy korzystam z Wi-Fi czy z lte to przy próbie przeglądania tematów wyżej wspomnianą apką wyskakuje błąd sieci. Próbowałem aktualizować aplikację , czyścić dane , resetowac telefon a problem jak był , tak jest. Zacząłem się zastanawiać czy to nie wina telefonu , stąd pytanie. Fotki niżej. https://imgur.com/a/qyj9H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 U mnie to samo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 U mnie ładuje, ładuje, ładuje, ładuje i w końcu siadam do kompa. I telefon i tablet to samo. Coś z apką bądź serwerami pośredniczącymi chyba nie trybi(ło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Problem dotyczy wszystkich użytkowników forum rowerowego korzystających z Tapatalka. Pozostałe fora działają normalnie. Podobno temat jest już zgłoszony do administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Tak samo jest mTalk na Windows 10 Mobile i to bez znaczenia czy na telefonie czy komputerze stacjonarnym z Win 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 U mnie ruszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 U mnie ruszyło O , u mnie też Jednak telefon nie wylatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Potwierdzam i ja. Już w normie. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolmark Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Na tablecie nie da się wczytać forum rowerowego do Tapatalk, po próbie wczytania otrzymuję komunikat "Aplikacja Tapatalk została zatrzymana" i aplikacja sama się zamyka. Pozostałe fora, z których korzystam, działają normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Próbowałeś aktualizować albo czyścić pamięć ? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Tapatalk na windows i windows mobile nadal sypie błędami. Zarówno w wersji UWP jak i Classic. MTalk również nie odczytuje forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.