kazafaza Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Foto dodam, rower sprzedam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 Wczoraj przyjechał. Wieczór spędzony na oklejaniu folią 😏 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Alu rama w gravelu z 11 strony tego wątku postanowiła sobie pęknąć tuż przed sezonem po przejechaniu 40 tyś. km. Tym razem postawiłem na coś solidniejszego, ale nie da się ukryć, że zdecydowanie cięższego. Plus tego był taki, że wszystkie graty udało się przełożyć jeden do jednego. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez cyklista 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2023 To jest Kode? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakonos Napisano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2023 @cyklista Witam w kubie posiadaczy Kodeiny! Mój początkowo złożony na odpadach z innych rowerów, aktualnie po mocnych upgradeach - wjechały nowe koła i korba gieerix, bo w poprzedniej stopniowanie 46/36 wprawiało mnie w stan przedzawałowy na trzebnickich wzgórzach. Fajna, wdzięczna, budżetowa (przynajmniej kiedyś, bo teraz już nic nie jest budżetowe) rama, jestem mega zadowolny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Maja 2023 Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Breezer na Schwalbe g-one 40c w obręczach wew.32mm Oraz przerobiony Sirrus z oponami Speed ride Conti 42mm i widelcem od breezera. Spec i Wheeler@kazafazadopełnia/wypełnia kadr i jest częścią opowieści😉 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bliitz Napisano 27 Października 2023 Udostępnij Napisano 27 Października 2023 Nowy grail wjechał do garażu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrkiewicz Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Hejka, moja taka maszyna: Rama: sam zmajstrowałem z carbonitu Blat: frezara cnc wyfrezowała Koła: Dandyhorse Mostek, kiera, sztyca: ZIPP Siodełko: PRO Napęd: SRAM Rival/Force 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 O, Pyrkiewicz @Pyrkiewiczzawitał na forum😘😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrkiewicz Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Nie wypada pytać o takie rzeczy! xd Tak serio to pierwsza rama carbonowa, która zrobiłem. Masa w ogóle nie była priorytetem. Wyszła coś koło 1500g, całego roweru nie ważyłem w tej specyfikacji. Jest duży potencjał żeby zejść w okolice 1000g w ramie, którą aktualnie robię Hejka @Sobek82 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Ja sobie pozwolę wkleić ten link, bo czytałem co nieco o tej ramie: https://magazynbike.pl/2022/12/15/pyrkiewicz-czyli-recznie-wykonana-przelajowa-rama-z-karbonu/ Kłaniam się nisko aż po sam gumolit przed umiejętnościami klejenia węgla kolegi Stanisława. Dzieło sztuki jak dla mnie. Edytowane 21 Grudnia 2023 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIgen Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 @Pyrkiewicz Szacun za ramę i XD. Koszyki są kozackie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi