seczuan Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Będziesz się smażył w piekle za tą kierownicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Tęskno do lata... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 W dniu 6.07.2021 o 13:37, dovectra napisał: - MTB-gravele - szosy - gravele - crossy -gravele - fitnesy-gravele wszyscy jeździmy na "grawelach"..... Objawienie prawdy nigdy nie było łatwe do przełknięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noerror Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) Bardzo fajna, lekka konstrukcja, 7,4kg szkoda że kaseta wejdzie max 25t. Opona 25c, ale po lesie i łąkach można śmigać, w końcu i tak nikt tego nie sprawdza Edytowane 6 Lutego 2022 przez noerror 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Waży +/- 11kg. W końcu jak się go podnosi, to nie ma się wrażenia że to wór z cementem. Nie jest lekki, ale jak złapie się za mostek i siodełko, to powiedzmy że waga jest akceptowalna. Fabrycznie ważył 12.3kg bez pedałów i koszyków na bidon. Pozbyłem się także stalowych śrub we wszystkich otworach montażowych, na rzecz czarnych z aluminium. W niektórych miejscach dodałem złote elementy. Miał być także złoty łańcuch, ale nie wyszło... Pytanie do Was. Nie za bardzo lubię plastikowe końcówki kierownicy, zwłaszcza w Szosie/ Gravelu. Kierownica, mostek, sztyca i siodełko to PRO, więc utrzymane są w jednym motywie kolorystycznym. Koszyki to Elite, ale kolorystyka identyczna. Myślałem nad takimi korkami, tylko zastanawiam się czy to nie będzie już nieco za dużo. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 ...no u Ciebie te prokorki by siadły OK, osobiście sądzę że najlepsze & najszybsze są organiczne: ...ewentualnie owijka CInelli Mike Giant Volee ma fajne korki i też złoci: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Podobają mi się takie owijki, ale dość szybko się brudzą i wygląda to źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 @kazafazatwoje smells vintage @skom25tego nie przełknie, co najwyżej takie kapsle jak wyżej Pro tylko złote, ciemno złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) Ze złotym jest ten problem, że złotego to jest sto rodzajów. Jeden producent robi prawie w kolorze szampana, a drugi starego, ciemnego złota. @kazafaza zamówiłem te korki. Jak będą wyglądały słabo, to wisisz mi 42 zł Edytowane 19 Lutego 2022 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac77 Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Zabawka używana od jakiegoś czasu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Czemu wozisz dwa piwa jak masz bagażnik na całą skrzynkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Bo do tanga czeba dwojnastu 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Marin Stinson- pozytywne zaskoczenie . 11.08.21 przyszła paczka Widelec to była rzeźba Samarama poza odpryskami i przetarciami była OK W głowie tlił się pomysł goniony kolejnym pomysłem, czasu jednak było mało na dłubanie, dzięki temu w ogóle się nie spieszyłem, wiedziałem że i tak będzie fajnie. Kupionych trochę pierdół, z nowych rzeczy, klamka srama, klamkomanetka sory, kierownica deca touring920, pedały, zębatka, kółka przerzutki, opony, pancerze, owijka, siodełko, ze złomu korba i przerzutka, z odzysku, cała reszta. Później już dłubanie do finału. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Przyjemny rower. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 na zdjęciach widelec wygląda jakby był podgięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Zapewne, dzięki temu jest bardziej zawrotny, składa się w zakrętach, powoduje skok adrenaliny, same plusy na minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Btw. polatane. Pozdrow'er 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 jak to mówią "noł risk, noł fan"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Mija rok od posklejania tego wynalazku. W głowie coraz mocniej świta myśl o ubiegowieniu 1x9/10. Jeżdżę nim zdecydowanie więcej niż zakładałem i jest to mój najbardziej udany ulep ze wszystkich w karierze. Chyba ten frameset robo taką robotę . Ps. Miał ktoś do czynienia z manetkami bar-end mocowaniami na dole baranka? Nie zawadza się o to to ustrojstwo kolanem przy skręcaniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Mam je, niespecjalnie zawadzają raczej chyba nie pamiętam, ale wizja dzwonu z wbiciem manetki centralnie do stawu kolanowego zawsze poruszała mnie do głębi. Nawet skomstruowalem z silikonu jądro nakładane na koniec mametki ( patent zastrzerzony) kulka miękka na jej końcu ułatwia obsługę. Radość ergo z używania raczej niewielka, lepiej kupić klamkomanetkę sora 8s i taką kasetę czy wyższe grupy , co tam pasuje na 9s … bardzo dobrze wspominam 105, 10 spid przerzutka 9mtb , kaseta 10 to działa u mnie 11-40 sora na 8s ma kabel w powietrzu ale też i cyngiel z boku który lubię. 105 na 10 już oba kable pod owijką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Nie ma że niedziela... Pojeżdżone singlem, teraz czas zająć się Niner'em. Rozebrany do surowej stali, wyczyszczony i nasmarowany. Kiedy jak nie przy takiej akcji, szansa na zmiany: korba Force 22 dostaje 1 blat banless oval 42T przerzutki Forece 22 przód i tył zastąpione Sram Rival ze sprzęgłem kiere Cannona zastępuje Specialized Hover z owijkami PRO opony Gravelking SK 50tki zastępują Tufo Speedero 40stki nowe linki, pancerze, łańcuch Apexa, klocki hamulcowe prawdopodobnie wymiana tarcz 160/140 na 160/160 pływające lub docelowo XT ICE, jutro dojedzie adapter na tył Pozdrover 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Sezą w pełni, zdjęcie sprzed zdjęcia sakwy: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Sakła kastom wymiata. Stare Spece były niczego sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi