KOKESZ Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Ważyłeś może to swoje stalowe cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Pelago (59)w wersji gotowej do jazdy waży 11,5- z brooksem, ciężkimi pedałami, koszyczkiem. I jestem bardzo zadowolony z tej wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Gravel Flatbar - hybryda Specialized Diverge Evo i BH GravelX Evo 😀 : 2x11 : 36-26/11-42, koła DT Swiss XR361 straightpull, piasty DT 350 ratchet 36T, opony IRC Boken 40mm na mleku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Nieeee no szanujmy się... Jeszcze ostatni trąd nazywania hybryd jako "flat-bar gravel" jestem w stanie przełknąć i splunąć za rogiem ale to-to powyżej szybciej ma prawo zaistnieć w galerii 29era niż tu. Z przełajką ma wspólny jedynie rozmiar opon. Jestem na nie 😝 Edytowane 17 Czerwca 2021 przez kazafaza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 To oczywiście żart, ale w różnym kierunku idzie rozwój graveli. Widziałem już najnowsze karbonowe produkcje z barankiem i amorem, czy też flatbary speca z future shockiem Co do tego egzemplarza to nie tylko opony. Koła (obręcze) są "w rozmiarze" gravela (wąskie). A tu dla purystów mój rasowy gravel 🤣 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Pra bob ly za ty dzień uda się dokonać niemożliwego ostatnie wcielenie Breezera na wąskich kapciach. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejol Napisano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3mlgratis Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Wpadł nowy wideł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangi Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 To Ronin prawda? Sam planowałem u siebie taką zmianę, ale za cholerę nie mogłem znaleźć nic pasującego. Gdzie znalazłeś widelec 1 1/8 cała, flat mount i na ośkę 9mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Flat mount to nie mus bo są adaptery Widelce od Genesis Croix de Fer (CdF) a może jakiś DayOne też przez dłuugi czas były pod prostą sterówkę. Miałem też Ridgeback z wungla pod te parametry...jest tego nieco w retro magazynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3mlgratis Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Tutaj mamy widelec od Triban Gravel 120. Waży 781g z adapterem. Sterówka alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangi Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Odpuściłem w końcu temat, dostałem od dystrybutora ofertę na chyba właśnie Genesisa ale za 2k, więc trochę za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudizc Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 4 godziny temu, kangi napisał: Gdzie znalazłeś widelec 1 1/8 cała, flat mount i na ośkę 9mm? Wygląda jak widelec z tribana gravela ale nie się wypowie właściciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalconHeavy Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Jak zdobyłeś ten widełek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalconHeavy Napisano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Nowa kiera Accent Furious Nowa sztyca carbon Zaciski Accent bolt Edytowane 28 Czerwca 2021 przez FalconHeavy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Siemanderos breezeros companieros grifteros 2,6 zeros siadłos złos i jeńców nie zabieros. Pozdrow'eros muczaczos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 ...myślałem że mi się niezasadowe rowery z młodości odwiesiły albo monitor padł 🤡 Monstercross jest git 🤩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 1 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Ha, ha...me too. Ale Sobek wyrobił sobie taką opinię, że uwierzyłem - "Oszsz kurtka, maźnął Breezera na fioletowo!". Dopiero następne zdjęcie rozwiało złudzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malucry Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Rondo Bogan Custom 😊 Kierownica PRO PLT Discover 44cm flare 30*, SRAM Force HRD 1, zębatka owalna Banless 38T, Siodło Brooks B17 Narrow Imperial (ze starego roweru), owijka skórzana Brooks, zamleczone Schwalbe Hurricane Performance 50C. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 ile bestia waży na gotowo z pedałami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malucry Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 @woojj 11,4 kg, to jest rozmiar M, waga roweru jak na zdjęciu ale bez Garmina, lampek i bidonów i torebki podsiodłowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 5 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Piękna maszyna. 🤩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malucry Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Tu, w Karkonoszach, dzielnie dawał radę, z przodu owalna Banless 28T. 😉 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) Wejście z panem Boganem mocne i od razu wysoko. Szacunek, Malucry. Edytowane 6 Lipca 2021 przez artoor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 W dniu 17.06.2021 o 13:57, kazafaza napisał: Nieeee no szanujmy się... Mamy już: - MTB-gravele - szosy - gravele - crossy -gravele - fitnesy-gravele Niedługo okaże się że wszyscy jeździmy na "grawelach"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi