gpodda Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) Poprzedni rower udało się sprzedać, zima nie poszła na marne - udało się zbudować coś takiego w stanie jak widać 9960g Edytowane 19 Marca 2020 przez gpodda 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sholvakree Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Nie wiem czy to dobry wątek, to gravel i przełaj to dwa różne typy rowerów. Ale chęć pochwalenia się jest silniejsza Accent Furious z 2019 z mostkiem RedShift, kierownicą Ritchey Comp Venture Max 46cm i owijkami PRO Sport Comfort. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Co to za błotniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 tył wygląda mi na sks bluemels, natomiast przod to chyba sks speedrocker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sholvakree Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Teraz, Grizzli napisał: tył wygląda mi na sks bluemels, natomiast przod to chyba sks speedrocker Dokładnie SKS Speedrocker kupilem tutaj https://allegro.pl/oferta/blotniki-sks-speedrocker-28-42mm-szosa-gravel-8842552274?utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=https%3A%2F%2Fgoodie.pl%2F+(PL)&tduid=a70778300d7da29ef5494b9e7cbaa218 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sholvakree Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 W dniu 1.03.2019 o 16:18, maxwel napisał: Miałem wrzucić jesienią ale jakoś zapomniałem, a że sezon za pasem i rower znów mi w głowie więc wrzucam zaległości. A nowe foto się niedługo zrobi. Wygląda znajomo Koła wymieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 @homzal: dodatkowe dwa plusy za stal i singla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Bardzo mi miło że mój gravelowy debiut zebrał tak pozytywne noty ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Teraz, homzal napisał: Bardzo mi miło że mój gravelowy debiut zebrał tak pozytywne noty ! Bym się tak nie cieszył: - masz źle założone opony - brak kapturka na wentylku w tylnym kole - tylny zamykacz jest źle. Wstyd jeździć i się pokazywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 I druciarsko pancerze klejone do ramy na izolacje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Właśnie...już nie chciałem Cię dobijać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Przecież teraz wszyscy muszą się izolować, więc akurat to są pancerze na miarę epidemii. Taki czas! Dobra robota, ciemny rower zawsze cieszy oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 To ja dołączę do niebieskich. 700km zrobione i nadal mnie to cieszy na tyle, że nie chce mi się zabrać za serwis fulla. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 1 godzinę temu, kipcior napisał: nadal mnie to cieszy na tyle, że nie chce mi się zabrać za serwis fulla Nie jesteś sam. Mnie tak wciągnęło, że fulla nie ruszałem praktycznie od czerwca ubiegłego roku. Jakoś wczoraj odkryłem, że mu powietrze z opon zeszło... Tylko kolor niezbyt niebieski: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibajk Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 @homzal możesz zmierzyć ile realnej szerokości ma oponka? I na jakiej szerokiej obręczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 20 godzin temu, m0d napisał: Nie jesteś sam. Mnie tak wciągnęło, że fulla nie ruszałem praktycznie od czerwca ubiegłego roku Ja się raz przejechałem. Reverb mi się zapowietrzył i może sam sobie z tym poradzę, a może nie. Gorzej, że zawieszenie jest cudowne ale w porównaniu z gravelem to w ogóle nie jedzie A planowałem mu opony 2.6 zakładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 1 godzinę temu, kipcior napisał: Ja się raz przejechałem. Reverb mi się zapowietrzył i może sam sobie z tym poradzę, a może nie. Gorzej, że zawieszenie jest cudowne ale w porównaniu z gravelem to w ogóle nie jedzie A planowałem mu opony 2.6 zakładać... Mało tego większość graveli ma najczęściej zbyt terenowe oponynjak na teren po którym jeździ. Zamiana za jakiś czas na g-one speed 38mm i doznanie kolejnego boosta gwarantowane. U mnie aktualnie Gravel King slik i sztywne koła ale to już bardziej szosowy set z możliwością przejechania szutrami niż gravelking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nawet gumki 43 należycie oskubane z klocków mogą zapewnić jazdę w stylu Strusia Pędziwiatra...no prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 1 godzinę temu, dankams2 napisał: Mało tego większość graveli ma najczęściej zbyt terenowe oponynjak na teren po którym jeździ. Zamiana za jakiś czas na g-one speed 38mm i doznanie kolejnego boosta gwarantowane. U mnie aktualnie Gravel King slik i sztywne koła ale to już bardziej szosowy set z możliwością przejechania szutrami niż gravelking. Ja tam akurat mam 38mm Maxxis Rambler ale nie mam żadnego porównania do innych opon gravelowo/przełajowo/szosowych. Jak na niego pierwszy raz usiadłem to aż mi się zdawało, że to za szerokie jest. Szerszych na pewno nie chcę. Jak je zedrę to byłbym skłonny założyć węższe, w końcu i tak amortyzację mam w mostku i pod tyłkiem. A odcinki czysto terenowe, które mogę tym przejechać nie są za długie, bo mnie za strome góry atakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpekalski Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Witam, I ja pochwalę się swoim nowym rowerem. Kross Esker 2.0 w konfiguracji z 2019. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PanPiotr Napisano 11 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Skoro producent reklamuje, że RAG może skakać to i trasy MTB ogarnie, coraz bardziej się zżyliśmy, enduro na razie odstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poston Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam198608 Napisano 7 Maja 2020 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 W dniu 23.03.2020 o 11:10, sholvakree napisał: Nie wiem czy to dobry wątek, to gravel i przełaj to dwa różne typy rowerów. Ale chęć pochwalenia się jest silniejsza Accent Furious z 2019 z mostkiem RedShift, kierownicą Ritchey Comp Venture Max 46cm i owijkami PRO Sport Comfort. Cześć, trochę zmieniając temat jaki masz rozmiar ramy swojego accenta i przy jakich swoich wymiarach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi