irkens Napisano 28 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Hej Poniżej link do mojego Marina Marin Four Corners Specyfikacja fabryczna, zmieniłem tylko opony na MAXXIS Tread Lite 29x2.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 To i mój - w końcu jest wszystko co chciałem... Przy okazji słówko o klamkomanetkach Tiagry 4700 + przerzutka 11s (u mnie Ultegra RX) - działa to pięknie. Sama przerzutka normalnie działa z kasetą 11-36, jest zapas na 40, a może i nawet 42. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. heavy_puchatek Napisano 12 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 12 Września 2019 To ja pochwalę się swoim Śmietnikiem. MTB stał i się kurzył bo siedzi się na tym jak na krowie, w końcu kupiłem coś co jeździ jak moja szosówka, ale da się tym wjechać w teren. Na razie okazuje się na tyle uniwersalnym rowerem, że szosa siedzi na trenażerze i jeździ na wyścigach, a na lekkie jazdy, rozjazdy i wszelkie preteksty biorę Śmietnika. Normalny mały Inflite. Wsadziłem opony 40mm, przez asymetryczne widły wiele więcej nie wejdzie. No i kaseta 11-46. Wjedzie wszędziej, zjechać gorzej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Ekhm. Ja wiem, że niewiele się w Galerii dzieje ale lepiej byłoby ją wskrzesić zgodnie z zaleceniami. Ja fotę dodam dopiero jak znajdę nowe korby do Rustyfariego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 30 Września 2019 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 No przecie jezd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 1 Października 2019 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 20 godzin temu, kazafaza napisał: Ekhm. Ja wiem, że niewiele się w Galerii dzieje ale lepiej byłoby ją wskrzesić zgodnie z zaleceniami. Ja fotę dodam dopiero jak znajdę nowe korby do Rustyfariego. Cholera temat pomyliłem Tutaj mój sprzęt po przemalowaniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Dywagacje o gumach zostały zniknięte. Galeria Pany....GA-LE-RIA. Tu się pokazywuje i paczy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 1 Października 2019 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 (edytowane) Wersja letnia wersja jesienno zimowa Edytowane 1 Października 2019 przez seczuan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2019 @seczuan, tak spoglądam na wersję letniom Twojego rowera i jakoś kompletnie nie widzę nawet 10% przełajki. Nie żeby krytykował......ortodoksów to nie ma ( oprócz prawie wszystkich ) ale leżaczek ( znaczy te takie co wystają do przodu z baranka) w połączeniu z uginającą się sztycą są dosyć...... niespotykane w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Wersja letnia, lemond de szos, z sztycą komfortable. Jesienny look, przełajzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mvaddib Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Miała być zabawka na zimę, ale już wiem, że zostanie na dłużej Octane One Gridd w najładniejszym kolorze w historii kolorów Edytowane 31 Października 2019 przez sthEn 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2019 Miał być komuter a okazało się że to wdzięczna bestia do róznego rodzaju kombinowania. Zaczął jako typowy mieszczuch, był klunkerem, dziwadłem z odwróconą kierą... Genesis Brixton 2016: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Zabrałem swoją nową zimową zabawkę na imprezę grawelową no i okazało się, że na przełaju też można z grawelami rywalizować Podium w debiucie, debiut na podium #2 - relacja z Cyklo Gravel Krokowa [/img] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash2 Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 5 godzin temu, Biegacz_z_polnocy napisał: Zabrałem swoją nową zimową zabawkę na imprezę grawelową no i okazało się, że na przełaju też można z grawelami rywalizować To na spokojnie, bardziej w drugą stronę byś nie powalczył ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegacz_z_polnocy Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Mówisz o rywalizacji na grawelu w zawodach przełajowych? O czołowe lokaty raczej nie, ale z drugiej strony na swoim ciężkim przełaju też większych szans tam nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) ....z lasu w wersji zimowej ....tylko nie mam pomysłu na podmianę tej nieszczęśliwej deorki. Nie nadaje się to do lasu, łańcuch na tym długaśnym wózku lata jak postronek, ma być stylowo i efektywnie. Tak aby pasowało do korby, która zastąpiła deore HII........ Edytowane 17 Grudnia 2019 przez woojj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 @woojj Sora RD-3400 SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 bardziej był widział polerowaną tiagrę/105 ....ale ta sora całkiem.....fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Tiagra/105 z epoki nie będzie w stanie "mint" a nawet jak będzie to wywalisz na to wiadro pieniędzy. SORA nie jest co prawda och i ach, ale est ładna, tania, ma naprawdę prawilnie krótki wózek i robi robotę przy 7-8-9 i 10 biegach (SIS). Edytowane 17 Grudnia 2019 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 I wkręca na 32 zęby, taki plus, a wózek jest taki raczej średni a nie prawdziwie mały jak w dawnych szosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 32z nie jest problemem z wolftool adapter mozna i 40z zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kazafaza Napisano 4 Lutego 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Rustyfarie ponownie złożony. Chciałem mu na pierwsze urodziny zaserwować warstwę klaru aby się prezentował zacnie ale jakoś tak się przeciągnęło do obecnych drugich urodzin. Ben władający palnikiem jako Vulcan Bicycle Works wybaczył mi opóźnienie W międzyczasie zaś największą zmianą były koła zbudowane przez @thomasza znanego jako Black Cat Wheels. Muszę nieco więcej posmagać aby się wypowiadać ale pierwsze wrażenia są pozytywne - cicho (dźwięk "szprych" zupełnie inny), komfortowo ale i sztywno zarazem. Widać i czuć rękę prawdziwego arcmistrza, to nie są obrączki składane maszynowo w tajchinie - precyzja, dbałość o detale i jakość nie pozostawiają miejsca na dywagacje malkontenckie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Bardzo mi się widzi, ale słowo krytyki się należy. Nie za szprychy z włóczki, o nie. Za brak piasty singlowej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi