Gość Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 W dniu 15.03.2019 o 18:07, seczuan napisał: A u mnie siedzi cane creek OMG, juz bym wolał ból w d$#%^ Wygląda strasznie. W dniu 17.03.2019 o 19:08, dankams2 napisał: U mnie też jednak zawitał Cane Creek Tu juz wygląda to prawie akceptowalnie... co za czasy, kto to widział zeby do ram Ti na oponach 40C potrzeba było wkładac zmiękczacze ;-P jakaś nowomoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 I jeszcze z tym wynalazkiem efektywnie pedałuj z tyłkiem na siodle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 (edytowane) ( autokorekta) Edytowane 20 Marca 2019 przez itr poza tematem ( bo to galeria, nie zauważyłem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 5 godzin temu, cinol123 napisał: OMG, juz bym wolał ból w d$#%^ Wygląda strasznie. Tu juz wygląda to prawie akceptowalnie... co za czasy, kto to widział zeby do ram Ti na oponach 40C potrzeba było wkładac zmiękczacze ;-P jakaś nowomoda Da się pedałować. Ugina się tylko wtedy gdy trzeba a nie zawsze. Czasy są takie że jak chce przejechać wisla1200 po dziurach to wolę nie czuć na koniec dnia jak Azja. Na codzień wystarczy brooks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 (edytowane) Jakiś czas temu chwaliłem się singlową ramą Speca, czas na efekt końcowy Trochę się spóźniłem na zimę, ale na przyszły sezon będzie jak znalazł Myślę jeszcze czy by nie kupić jakichś Smart Samow albo typowych opon CX i nie posmigac też the z śniegu. Ciekawostka - zębatka Stronglight lub tylny Novatec są lekko owalne, bo łańcuch zmienia lekko napięcie pedalujac. Przy okazji, doradzcie proszę jak najlepiej ustawić Myszatą, teraz jest nieźle ale z moimi dużymi dłońmi czuję, jakby dolny chwyt był za krótki. Jeszcze bardziej w dół dać? Edytowane 21 Marca 2019 przez Prz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Dla mnie, mimo małych dłoni, też był za krótki. Miałem wrażenie, że mi się ręce ześlizgną z owijki. Albo się do tego przyzwyczaisz, albo szukaj czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 W dniu 20.03.2019 o 12:47, cinol123 napisał: OMG, juz bym wolał ból w d$#%^ Wygląda strasznie. jak mówi staropolskie przysłowie " jeden lubi zapach pomarańczy, a drugi jak mu nogi śmierdzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 21 Marca 2019 Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 (edytowane) Prz : Ostry Specu : mi też pulsuje łańcuch, nowatek, czy korba, nawet nie wiem... w chyba trzech rowerach....warto mieć rokringi albo zebatkę przeciw spadalcową narow wajt Edytowane 21 Marca 2019 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panpromek Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 (edytowane) Wiosenny gravel Edytowane 23 Marca 2019 przez panpromek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 W dniu 14.03.2019 o 20:18, rambolbambol napisał: Tiagra 4700 jest taką dziwną grupą, która jest kompatybilna tylko z samą sobą. Weź to pod uwagę. 4700 to jedenastorzędówka wykastrowana o jeden bieg, więc lista kompatybilności jest ciut większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Ale ciąg linki ma inny niż jedenastki. Ale to galeria a nie miejsce na pogawędki, więc zapraszam do tematu założonego przez @MikeSkywalker lub do wątków szosowych. @durnykot: byłbym wdzięczny za lekki przeciąg w temacie w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Jest jak w jedensatce, sprawdzone organoleptycznie, działa w roznych mixach z x800 i tym konczmy oftop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mvaddib Napisano 29 Marca 2019 Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Wczorajsza przejażdzka nad morze, mega mgła: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Złom jak się patrzy, ale świetnie się jeździ, polubiłem go po pierwszej dłuższej jeździe i mam ochotę na więcej Pozdrower 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) A niechciałby ktos zanabyć mojego Stevens Vapor - spec do wglądu w mojej galeryji ??? Postanowiłem (już prawie jestem pewny ;-)) zostawic Charge Pluga, Edka Mourenxa (dziżas, co to za rower... MEGA ) i ... .czas na tytan od Kinesisa...tylko zdarzyć przez Brexitem :> Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, cinol123 napisał: tylko zdarzyć przez Brexitem :> po nim , bedą oddawać tytan za worek rzepy, kartofle i flaszkę grogu.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hajmdal Napisano 2 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_gregorio Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Ridley X-Trail Alloy na pierwszej jeździe: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mvaddib Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpermm Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Mój fairdale prawie skończony i dorobił się swoich toreb :) Przygotowany na pierwszy całodniowy wypad (~200). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 W dniu 2.04.2019 o 20:24, Hajmdal napisał: "Świeżak" zaczął z przytupem. Pedalce to Scaraby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Czas szukać roboty jako dostawca pizzy Bagażnik to "The World Famous Pizza Rack" od szpeca. Zamiast Pacman'a, który po zapakowaniu niebezpiecznie zbliżał się do opony. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mat Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 2 godziny temu, kacpermm napisał: Mój fairdale prawie skończony i dorobił się swoich toreb Trochę traci urok, przez tą pełną torbę w ramie. Już chyba wolałbym dodatkową torbę ba kierownicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Teraz, 4mat napisał: Trochę traci urok, przez tą pełną torbę w ramie. Już chyba wolałbym dodatkową torbę ba kierownicy. Torba w ramie to IMO akurat najsensowniejszy worek bajkpakingowy. Urok urokiem, względy utylitarne górą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajmdal Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 29 minut temu, artoor napisał: "Świeżak" zaczął z przytupem. Pedalce to Scaraby? Pedały to Race Face Atlas, które miałem zamontowane w poprzednim rowerze Salsa El Mariachi. Ninera mam już półtora roku. Na forum jestem od 2007 roku więc nie taki świeżak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi