MikeSkywalker Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 A tak z ciekawości - ile kilometrów na raz jesteś w stanie na nim zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 http:// 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 16 godzin temu, MikeSkywalker napisał: A tak z ciekawości - ile kilometrów na raz jesteś w stanie na nim zrobić? Nie mam pojęcia, moje przejażdżki wokół komina to między 60 a 80km. Więc tyle na pewno i nie czuję dyskomfortu jeśli chodzi o siedzisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yakuza79 Napisano 5 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Sequoia otrzymała nowe koła Mavic Allroad i opony Panaracer GK SK 43c 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Simba Napisano 8 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Niestety w poniedziałek będzie jakiś większy test i opis ale jest pięknie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Co jak co, ale to RONDa piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simba Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 2 godziny temu, hanus napisał: Co jak co, ale to RONDa piękne są Musiałem go wynieść z pokoju w którym pracuję, ponieważ nie mogłem się skupić na monitorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uhoman Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Z wersją cross (prosta kiera, amor, itp) nie mogliśmy się dogadać. Wersja przełaj o niebo lepsza. A już miałem sprzedać/zezłomować/wyrzucić/oddać gratis. Wreszcie czuję ten rower :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinGIR Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Jeden z dodatkow do starzejacej sie stajni - Terra z Force 1. Zrobilem na niej okolo 1000 km i jestem ciagle calkiem zadowolony. Przelozenie 10-42/42 jest dla mnie idealne w terenie gdzie jezdze. Zmiana kol na HUNT 30 Carbon Gravel Disc bylo bardzo odczuwalne (pozytywnie) w jezdzie. Poczatkowo zamontowane Elite Rocko Carbon koszyki byly beznadziejne (butelki wypadaly z lewej i z prawej); kompozytowe TACX Ciro okazaly sie super. Zazwyczaj jezdze na rozmiarze M (reach ~ 380mm i stack ~ 535mm) ale Terra jest dosyc duza; rozmiar S jest dla mnie idealny. Waga (troche podbrudzonego) bez pedalow - 7.95 kg. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nath_147 Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 W dniu 8.03.2019 o 12:06, hanus napisał: Co jak co, ale to RONDa piękne są tylko o co chodzi z tymi tylnymi widełkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Takie obniżenie powoduje, że miejsce, gdzie zębatka jest najbliżej widełek, nie pokrywa się z miejscem, gdzie najbliżej widełek jest opona, więc umożliwia większy prześwit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) Szybkie pytanie - mam prawą klamkomanetkę Tiagra 4700 i zastanawiam się co kupić na lewą stronę do napędu 1x10: również tiagrę czy może zwykłą tektro rl340. Kupując tą drugą nie będzie pomiędzy nimi jakiś diametralnych różnic w chwycie ? Sorry nie ten temat - miało być w dyskusji Edytowane 14 Marca 2019 przez Colonel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinGIR Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 5 godzin temu, Colonel napisał: Szybkie pytanie - mam prawą klamkomanetkę Tiagra 4700 i zastanawiam się co kupić na lewą stronę do napędu 1x10: również tiagrę czy może zwykłą tektro rl340. Kupując tą drugą nie będzie pomiędzy nimi jakiś diametralnych różnic w chwycie ? Sorry nie ten temat - miało być w dyskusji Estetyka jest dla mnie waznym aspektem kolarstwa. Nawet jezeli mechanicznie i ergonomicznie sa one bardzo podobne ja utrrzymalbym symetrycznosc wizualna i wzial Tiagre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Tiagra 4700 jest taką dziwną grupą, która jest kompatybilna tylko z samą sobą. Weź to pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 z kraju makaronu i szynki doszły wieści o nowej oponie graveli: https://www.vittoria.com/eu/terreno-zero-cx-and-gravel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Godzinę temu, rambolbambol napisał: Tiagra 4700 jest taką dziwną grupą, która jest kompatybilna tylko z samą sobą. Weź to pod uwagę. Wiem - aczkolwiek mam jedną klamkomanetkę i tylną zmieniarkę do kompletu, z doświadczenia wiem że ogarnia ona kasetę 11-36 więc do szczęścia więcej mi nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 W dniu 15.12.2018 o 09:22, dankams2 napisał: W moim pickenflicku zagościła tytanowa szytyca. Ale po komforcie jaki zapewnia przyszla myśl żeby iść jeszcze dalej i kupić cane creake eesilk. A u mnie siedzi cane creek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Jak się sprawdza ta sztyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ładnie to pracuje, delikatnie wybiera dziury i nierówności. Prawdziwą jej moc doceniłem dopiero jak ją ściągłem i założyłem sztywną sztycę i 4 litery zaczęły odbijać się od siodełka . Jest to tylko sztyca i nie spodziewajmy się że zrobi się nagle wygoda jak na amorku, ale zapewnia komfort jazdy większy niż na sztywniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mvaddib Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) Nowa owijka (znowu fizzika) i powrót do fabrycznego siodła (wcześniej selle italia flite), dzwonek i lampka Knog Edytowane 16 Marca 2019 przez Mvaddib 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 U mnie też jednak zawitał Cane Creek, nowe opony spec Pathfinder 42, i na testy przed wisla1200 lemondka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Czy dobrze widzę, że z przodu masz Redshift Shockstop? Działa? Przy jakiej wadze zawodnika? Jak oceniasz trwałość tych gumek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Tak to redshift. Już nie pamietam na ile kg sa gumki. żywotności tez nie znam bo mam to od lata ale do srodka nie zaglądałem. Niedługo bedę testował możliwie miękkie zawieszenie przodu i tyłu wtedy pewnie zobaczę jak wygladają. Na ten moment nie zauważylem zmiany w działaniu więc pewnie wszystko z nimi ok. Ja wazae 73 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinGIR Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 (edytowane) W dniu 24.01.2017 o 15:23, rambolbambol napisał: Super! Edytowane 18 Marca 2019 przez MartinGIR redukcja cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 @MartinGIR Ta rama trafiła w dobre ręce do Wrześni w województwie wielkopolskim. Mam nadzieję, że tej blaszki nowy właściciel nie zdejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi