Rysz Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hmm, Rambol: -2-2-2+2-2+3-1-35/38+42/45=<0 straciles na tym interesie, i to Ci kazdy rabin powie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 (edytowane) To i ja się pochwalę nowym projektem Zachciało się taniej zabawki na zimowe warunki, żeby oszczędzić napęd w Pickenflicku Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Prz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Eeee........jakieś pogaduchy widzę? Że do miasta lepsze 46/16 a do lasu gumowce? Haaaloooooo.......Panie i Pany... to watek galeryjny jest. Skupta się Pany . Się rozmarzyli o hakach ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Dobranoc Edytowane 14 Grudnia 2018 przez kazafaza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 W moim pickenflicku zagościła tytanowa szytyca. Ale po komforcie jaki zapewnia przyszla myśl żeby iść jeszcze dalej i kupić cane creake eesilk. Jednak to nie maly wydatek wiec postanowilem że sie zdecyduję na nią jak tytanowa znajdzie nowego wlasciciela. Wiec jak ktos chetny to 350mm x 27,2 mm offset 20mm do kupienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Żeby deczko rdzy choć na niej było to bym wrzucił do RustyFairie Napisz na Priv’a deczko wincyj - firma, cena itepe pliz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 18 godzin temu, durnykot napisał: Panie i Pany... to watek galeryjny jest. Skupta się Pany . A tu taj możemy sobie dyskutować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Przemalowana rama od Ronina 2017 rozmiar 58 i wideł karbonowy Trigon XC06A. Wideł zostaje, a rama leci na handel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 To już wiadomo kto zgarnął ją z olx'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co złego to nie ja Wideł mnie interesował, a oddzielnie nie chciał sprzedać, no i wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 5 godzin temu, MikeSkywalker napisał: A tu taj możemy sobie dyskutować Ze względu na przebłysk geniusza u Mike dyskusje o niczym ( czyli o korbach, zębatkach i innych takich ) prowadzimy w nowym temacie. W Galeri zrobię nieco porządków ,także niektóre wpisy mogą zniknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 No i powstał po kilku latach w piwnicy Kellys CX, orginalnie rower crossowy na stalowej ramie. Kupiłem go za grosze, zmieniełem linki, klocki, koło z tyłu, opony, kierę. Założyłem manetki i cisne po szutrach kaszubskich mając pod nogą klasyczne 16 biegów Serio nie spodziewałem się, że to będzie tak dobrze jeździć. I na koniec koszt całości: 1000zł. Sorry za jakość zdjęcia, ale robiłem fote kalkulatorem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musimisie Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 W dniu 15.12.2018 o 09:22, dankams2 napisał: W moim pickenflicku zagościła tytanowa szytyca. Ale po komforcie jaki zapewnia przyszla myśl żeby iść jeszcze dalej i kupić cane creake eesilk. Jednak to nie maly wydatek wiec postanowilem że sie zdecyduję na nią jak tytanowa znajdzie nowego wlasciciela. Wiec jak ktos chetny to 350mm x 27,2 mm offset 20mm do kupienia. Całkiem znośny wygląd ma ten Cane creek eesilk ciekawe jak się ma amortyzacja do Ergon CF3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Co do wyglądu to tytanowe sztyca w tytanowe ramię wygląda rewelacyjnie. W innych podoba mi się w komplecie np z stołowego koloru kierą jak to złożył ns bikes w eccetricu cromo. Na standardowe pojezdzawki ten zestaw jest aż nadto wygodny ale zastanawiam się właśnie nad eesilk w kontekście wisla1200 na którą nim się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 au.THOR ro.NIN TM no jest z nim zabawa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Przypominam niektórym ( @Sobek82, ) ,że to temat poświęcony zdjęciom . Komentarze są dozwolone pod warunkiem ,że mają sens i coś wnoszą do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Złomret Miss Trail, z oryginału ostał się frameset, stery, siodło i hamulce. Pozdrower 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Pięknie i zacnie wyprawiony, plus za smerfny sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Łańcuch malowałeś, czy robią takie fabrycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 tu kupiłemhttps://allegro.pl/oferta/niebieski-lancuch-1rz-taya-112-ogniw-ostre-kolo-7511114241 Pozdrower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nath_147 Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 W dniu 1.01.2019 o 19:52, de_Villars napisał: Łańcuch malowałeś, czy robią takie fabrycznie? dartmoor ma w ofercie i inne kolory, tylko wszystko 1rz ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 U mnie lekkie zmiany. Zamiast kasety 34-11 wpadło 36-12 gdzie sora bez problemu współpracuje z taką dużą zębatką. Zmiana na duży + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpermm Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Złożyłem nowego gravela Testowo sram 1x11 z ovalem (klamki sa 2x11 i póki co nie rozkładałem przedniej) i koła 29. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Super rower, trochę szkoda trzymać go na balkonie nawet z takim widokiem..... nieepozornie wygląda z tym widelcem a!e ponad czasowo! bardzo ładny rower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 W końcu pojawił się tutaj rodzimy Weekender i to jak szykownie odstawiony! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi