dankams2 Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) I takie opinie coś mówią Do pelni szczęścia brak tylko aby miał mocowania do dodatkowych bidonów czy jakiś „cage” Dzięki Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez dankams2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 14 minut temu, Leniu napisał: Użytkuje od roku A sztyca jak? Też karbon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) tak...karbon Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Leniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpodda Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 https://imgur.com/a/fADa1 DIVERGE po zmianach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Wersja na suche dnie, kałuże omijam. Bez toreb 13,200 gram waży to ustrojstwo Chciałbym jeszcze raz podziękować ziomkowi co udostępnił rok temu link do aukcji z alledrogo, dzięki wielkie kolego, szczęśliw jestem po stokroć z tego roweru Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 59 minut temu, Sobek82 napisał: Chciałbym jeszcze raz podziękować ziomkowi co udostępnił rok temu link do aukcji z alledrogo, dzięki wielkie kolego, szczęśliw jestem po stokroć z tego roweru Do usług. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 U mnie nowy sezon, nowe koła. Lepsze zdjęcie kiedyś zrobię ale teraz nie mam czasu bo jeżdżę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 zmieniłem owijkę i jakoś tak lepiej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Może offtop, ale polećcie mi proszę jakąś trwałą i wygodną owijkę na przełajowe wyrypy w cenie około 50zł. Istnieje takie coś? Coś co się nie rozedrze jak wjadę w krzaczory i coś co zapewnia chociaż trochę amortyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Pro sport control na moje jest ok jesli chodzi o wygode, ale krzaczory moga podziubac :-pp i nawija sie srednio. Ale rece ją lubią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) @Rambol: wypróbuj dętkę. Poważnie, najlepiej w rozmiarze przełajowym żeby było śmieszniej! Nie mam fot, ale u mnie i koleżki się sprawdziło, jest nie do zaje.ch.ania z tym że troszku waży Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez kazafaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 mi przypasowala giant connect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) @kazafaza Ty to jesteś kreator mody. I pewnie znów cię posłucham i mi się spodoba. Pomarańczowa owijka od ciebie dzielnie się sprawowała przez ostatnie 2 lata, sporo przeszła. NO TOĆ TO JEST GENIALNE: Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 To i ja się pochwalę :). Przy okazji spytam czy macie jakiś polecony skuwacz do łańcucha, bo ten spinałem starym i łańcuch pękł zaraz po zrobieniu zdjęcia :/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Jakbyś Rambol rozciął z dokładnością do milimetra po zgrzewie dętkę nie uzyskałbyś niższej wagi? Spróbuj, ja w weeekend starą dętkę rozparceluję i sprawdzę jak to będzie Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Dętkowijka na Midży: https://photos.app.goo.gl/PaFb1CgPwX4YXFw73 https://photos.app.goo.gl/6ob9Iw1BAZklDNxw1 Jado Pany z tematem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) a co to za dropbar klunker? foto całego roweru proszę! Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Rysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 1997 Kona Humuhumu Stars and Stripes. Ale niestety fot obecnej całości nie posiadam... Niebawem nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybu Napisano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Accent Furious 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Zaożyłem narrowsrajda Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Panowie pytanie do Was dotyczące geometrii. Na bikediscount jest pelno ram cube'a w kategorii trekingowe, czy któreś z nich nadawały się pod budowe przelajki ? Myślałem o SL Road https://www.bike-discount.de/en/shop/frames-trekking-278 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Wg mnie nadawały by się. Ceny rzeczywiście fajne. ... Chociaż ja wolałbym jednak stal. Używaną ramę niemieckiego trekkinga w stali dostaniesz nawet taniej. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 To dla żony czyli osoby ceniącej walor estetyczny ponad materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeHu Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 19 minut temu, Colonel napisał: Panowie pytanie do Was dotyczące geometrii. Na bikediscount jest pelno ram cube'a w kategorii trekingowe, czy któreś z nich nadawały się pod budowe przelajki ? Myślałem o SL Road https://www.bike-discount.de/en/shop/frames-trekking-278 Ja mam zlozonego gravela na tej ramie: https://www.cube.eu/en/products/trekking/sl-road/cube-sl-road-pro-grey-black-flashgreen-2016/ bo po roku jeżdżenia fitnessem doszedlem do wniosku ze jednak chce gravela. Jesli chodzi o komfort i wygode to nie ma problemu, dalem tylko stosunkowo krotki mostek 80mm. Porownywalem sobie przed przerobkami geometrie sl road pro z geometriami szosowek endurance od cuba i wygladaly bardzo podobnie. Aczkolwiek jest to dość ciężka rama bo prawie 2kg no i ja mam widelec aluminiowy tez prawie 1kg. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Przełajec jaki jest każdy widzi. I dobrze. A teraz ogłoszenie: Sprzedam ramset Genesis Day One Decade X-Large. Za dziewięćset cebulionów ramset (rama z widłem) zostanie dostarczony do kupującego razem ze sterami FSA, zaciskiem Kona z Unit’a, jubileuszowym kapslem na stery. Jak kto chce mostek 110mm Genesis'owy to wrzucę do pudła. Day One Decade to limitowany wypust z okazji dziesięciolecia istnienia modelu. Pomieści kapcie 42c bez problemu, sterówka prosta...tabela geo w galerii poniżej. Link od galerianki, ostatnie jedenaście dwadzieścia dwie foty to rama XL, poprzednie to Large. Pytania, prośby, groźby i takie tam proszę na Priv. p.s.: a o co chadza z owijką SupaCaz? Widzę iż masa ludzi sobie ją na barana nawija. Jakaś promocja czy ominęły mnie doniesienia o jej megazayebistości? Edytowane 30 Maja 2018 przez kazafaza Apdejt ogłoszenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi