hanus Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) O nie! Ja też takie zdjęcie wrzuciłem patrzę A tak z innej beczki jaki kolor owijki byście polecili do mojej przełaki? Już nie bawmy się w markę Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 jaki kolor owijki byście polecili do mojej przełaki? Sino-blado-koperkowy I koniecznie z tęczowym glitter'em Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 No to jestem nudziarz bo ja bym zmienił ją na czarną POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Będę szukał Ivan! Dzięki Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Prysz bardzo: Należy się pińćzłoty. Gliter nanosisz małym pędzelkiem, tak aby było równo A tak poważniej. Dowolna owijka, byle podkoloroczu, ale najlepiej aby była na silikonowym podłożu, bez kleju. Pierwszoklaśnie ułatwia to poprawki, zmiany kierownic, kabli itp... Poprostu odwijasz bez szarpania się z klajstrem, nie zostaja na kierze resztki, robisz co masz zrobić i nawijasz z powrotem. Przykładowo może być Pro Smart Silicone ale insi też maja. Aktualnie używam jakiejś bontragerowskiej, tez na silikonie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja żem kupił od tego jegomościa, szypko i sprawnie. Ma sporo tego.http://allegro.pl/owijka-selle-italia-smootape-corsa-zolta-2-5mm-i6056312314.htmlPozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Ja żem kupił od tego jegomościa, szypko i sprawnie. Ma sporo tego. owijka SELLE ITALIA SMOOTAPE CORSA ż To są takie silikonowe czy klejowe? Bo nie piszo nic o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Sylikonowe, fajnie się nawija i poprawia, będę korygował nałożoną żółtą bo dopatrzyłem że trochę nierówno ułożyłem. image hosting no register Pozdrower Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 POMARAŃCZOWĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Jeśli kolor jest kryterium a nie marka, to ja polecam Lizardskins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Dobra offtop. Czy wszystkie modele Selle Italia Smootape Gran Fondo są owijkami żelowymi? Bo w jednym sklepie napisane, że żelowa, a w drugim, że korek... ;/ Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Zadaj pytanie sprzedającemu, lub zadzwoń, moim zdaniem tak, jaki kolor kupujesz, czerwony? Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Dobra, dobra Wodzu. Żeby nie było zupełnie off-topu... Mój Stratos Rezydentny zwiedzający Gdyńskie Bulwary... Rama Dawes Stratos Reynolds 531, przetrackowana na 120mm Widelec Tange Cro-Mo Przedni hebel Klektro Klamki Klektro RL520 Mostek Złum Sztyca nołnejm Siodło Charge Spoon Koła Milwaukee Bikes/Mavic Open Pro/DT Competition Aktualnie papucie Vittoria Randonneur 28c, ale 30c z klocuszkiem też się mieści z tyłu, z przodu to pewnie i 40-cuś. Kierka On-One Midge Owijka - a jakże na silikonie - PRO Smart Silicon Korba Mighty Łańcuch jakiś jednobiegawczy KMC Suport UN55 Czaszka hendmejdowa tybetańska Stery unikatowe Mavick'i 110 czy jakoś tak Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Fuji Tread 1.3 Niby gravel, ale poprzełajkować też da radę Rama amelinowa 56cm Wideł wunglowy Przerzutki i manetki - Sora Hamulce - Tektro Inne duperele od Oval'a Oponki obecnie - Vittoria Randonneur Trail 38c, na upartego myślę że weszło by i 42c Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pankrat Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 na upartego myślę że weszło by i 42c u mnie ostatnio zagościły "pożyczone" z Ronina conti speed ride 42c i spokojnie pasują jest jeszcze mały luz w dolnych widłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Od strony napędu :-D A owijka będzie... Biała, bo czerwonej nie mieli :-( A zdjęcie robione licznikiem... Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Wnoszę wniosek formalny. Temat powinien zawierać tylko posty prezentujące rower. Dyskusja o nich na PeWu winna być prowadzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Byłem przekonany że Ojciec - Założyciel wspominał o "zdjęciu plus opis żeby nie było niepotrzebne dyskusji" ale teraz widzę że założył możliwość rozbiegnięcia się tematu. Więc niech się dzieje Choć nie ukrywam że taki zbiór samych rowerów był na swój sposób przejrzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Chciałbym poinformować Ewrybady ,że jeśli ktoś zauważył zniknięcie swojego posta o owijce lub o czymkolwiekbądź to znaczy ,że Mod tu był i paczał i skasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Stratos Rezydentny ...a tak wytężając ślipia kaprawe - masz insze foty tybetańskiego czaszkunku? Uwielbiam takie akcje w rowerach i jak się obudzę to założę o nich temat. Może. Oraz. Stratos FG. F*ck Gears, Flippin' Ghetto, Floral Garden czy Fpjepszam Golonkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 masz insze foty tybetańskiego czaszkunku? Gdzieś tam mam... Pogmeram w archiwach i jak cuś zapodam Tobie Lordzie. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Też chcę się pochwalić swoim pierwszym przełajem Guerciotti Atos Cross Rama: alu 58cm Wideł: karbon Waga: ~ 9,5kg Opony: cst 35c Kiera, mostek, sztyca: deda Osprzęt: sora korba: FSA na kwadrat Korba TIAGRA fc-4650 [emoji106] Do tego podwójna owijka Owijka Selle Itallia Hamulce: tektro Bardzo przyjemny rower, za dość przyzwoite hajsy Od strony napędu :-D A owijka będzie... Biała, bo czerwonej nie mieli :-( A zdjęcie robione licznikiem... A tutaj po lekkiej aktualizacji: Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash2 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 @@hanus, nie zawadzasz nogą o pompkę w trakcie jazdy? Mocno wystaje ona oda ramy? Zakładam, że poza obrys korby się nie wychyla, to chyba nie ma ocierek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Nigdy nie zdarzyło mi się zawadzić o pompkę w czasie jazdy, a parę kilometrów z nią na ramie zrobiłem. Jak coś to najtańsza pompka z decathlon ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Mały update elementów hamujących + świeże foto Tektro RL340 + szczęki Oryx. I przy okazji nowe koło z kasetą 9-rzędową. Waga zeszła poniżej 12 kg. Na ten sezon chyba wystarczy - czego trzeba więcej do turystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi