rithien Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 @dao Piękny rower. Jaki to rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Tak z ciekawosc grosze to ile? Ile masz zębow z przodu na blacie? Szukam cos pasownego do tej korby ale ok 38T. 4 tysiące złotych, rower był w stanie idealnym. Jak na tytan - grosze. Wisiał tak przez kilka tygodni i nikt go nie chciał (: Z przodu mam 42T. @rithien - rozmiar bodajże 57 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rithien Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 @rithien - rozmiar bodajże 57 cm. Jak będziesz chcial sie go pozbyć to pisz do mnie śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 8 tys. i jest Twój (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Pany, trzymcie fason, radzę po grzeczności! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mat Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Tytan jest bardziej elastyczny... Czyli jeszcze lepiej tłumi drgania? Ja po pierwszej 2h jeździe Sutrą jestem zachwycony stalą (lepiej tłumi niż cross z amorem). Więcej już aluminium nie kupię. Spodziewałem się przynajmniej bólu pleców lub szyi po pierwszej jeździe z barankiem (korzystania z dolnego chwytu), a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 4mat, tego bym raczej stali nie przypisywał ( a na pewno nie w 100 %), po prostu okazało się, że masz dobrze ustawiony rower. A to wbrew pozorom nie jest taka prosta sprawa więc jest się z czego cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 4 tysiące złotych, rower był w stanie idealnym. Jak na tytan - grosze. Wisiał tak przez kilka tygodni i nikt go nie chciał (: Z przodu mam 42T. @rithien - rozmiar bodajże 57 cm. Dobrze, że nie mój rozmiar bo mój Pickenflick tez na Apexie 1 Hrd wyszedł 6 kzł i by mnie gryzło że nie wypatrzyłem tego Tripstera . Też mam 42 i w cięższy teren bądź z fotelikiem i dzieciakiem mniej byłoby bardziej komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 42 z przodu i z tyłu, i żaden cięższy teren nie jest straszny (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 42 z przodu i z tyłu, i żaden cięższy teren nie jest straszny (; Z moja nogą i z podpiętymi 20kg w formie mojego potomka jednak jest. No nie sam teren ale górki w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dotychczasowe zestawienie pigmentu na prezentowanych przełajkach: Pomarańcz: 6 Dejłan, Tange Orange, Ronin Ryżawy, Dziedzic Pruski, Ronin Rudy, Kona Czarny: 4 PLUGawiec, Boardmanka, Stevens, Accent Czarnuch Biały: 3 Accent, CdF, Accent Białas Czerwony: 2 Pan Wtyczka, Kuwahara Niebieski: 3 Myszerej, Argentyna, Wilier* Zielony^: 1 LIMONka srebrnotytanowoszary: 3 Pickenflick, Eskapada, Kinesis Obecnie na prowadzeniu zdrowe i soczyste pomarańcze przed "to-nie-kolor czernią". Kto następny chętny? *Wilier niebiesko-czarny, ale bardziej u mnie się liczy kolor frontu, poza tym czarni mają przewagę ^z limonkowym POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Dorzucę więc jeszcze dwa moje Mariusze, seryjne, bez zmian, więc nie ma co się nad nimi rozwodzić. Focus Mares AX 2.0 2015Focus Mares AX Ltd. Di2 2016 Edytowane 22 Lutego 2017 przez dao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Może i nie ma co się rozwzwodzić ale może chociaż nazwa modelu/rocznik dla tych co chcieliby sprawdzić speckę na necie? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash2 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Obecnie na prowadzeniu zdrowe i soczyste pomarańcze przed "to-nie-kolor czernią". Kto następny chętny? Jak się przełajka zakopie w śniegu, to łatwo ją namierzyć dzięki takiemu malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 ...chyba że ktoś uprzednio na śnieg naszczał, ale może jednak szukam dziupli w całym POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andybike Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 @dao- te błotniki to bluemelsy ? Jak się spisują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Co się mają niespisywać? Miałem Blumelsy w Chwaściorze i były nie do wyjechania... SKS to SKS Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 28 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 @dao- te błotniki to bluemelsy ? Jak się spisują ? SKS Longboard. Lepszych nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmakal Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Fajny rower,oraz mało dyskretne lokowanie produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmakal Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Przypadek. Jestem prawosławny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Tak się składa,że Supraśl jest w moich planach na ten rok.Spróbuję tych przysmaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmakal Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Polecam. Ogólnie Podlasie polecam, a są tez i inne kuchnie w Supraslu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Giant Anyroad jest tak kardynalnie pokraczny i brzydki, że aż mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmakal Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Niepotrzebne, powielane uprzedzenia. Wygodny za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi