MikeDozer Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Od paru dni mam problemy z przeglądaniem tego zacnego forum via tapatalk na androidzie. Może coś wiadomo o tej usterce? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Ja widzę tylko czat, ale całe forum jakby nie istniało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psn Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Potwierdzam, jest jakiś problem konfiguracyjny z forumrowerowe.org, przy chęci odwiedzenia jakiegoś wątku wyskakuje informacja "This site is currently not available likely due to mis-configuration of Tapatalk", do wyboru "OK" lub "Otwórz w przeglądarce". Inne fora które mam dodane działają bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Stycznia 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Chyba nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 U mnie nadal nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 juz dziala wyTapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Stycznia 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.