slawekszy Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Witam Planuję wiosenne zakupy części i chciałbym wiedzieć jaki sklep sieciowy polecacie ? Chodzi mi o jakość obsługi, możliwość zwrotów, podejście do klienta, jakość towarów, oczywiście cena oraz informacje jakie są udzielane czyli czy nie ma wypychania towaru który zalega lub sprzedajemy to co mamy. Z góry dzięki za sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Sieciowy czy internetowy? Bo wydaje mi się że to dwa różne pojęcia Wydaje mi się że centrumrowerowe.pl nie ma aktualnie konkurencji na polskim rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Sieciowego żadnego Owszem, często na działach rowerowych pracują tam osoby obeznane w temacie ale jednak plany sprzedażowe i wypychanie tego co mają też są na porządku dziennym. Więc jeśli o doradztwo chodzi to zdecydowanie jakiś dobry, lokalny sklep rowerowy. A jeśli o zakupy w sieci to jest ich sporo: grawitacyjny.pl, rowerowy.com, centrumrowerowe.pl, sbike.pl, rowertour,com i sporo sprzedawców na Allegro. Z każdego z tych sklepów korzystałem i byłem zadowolony. Nie wiem czemu spo.rti.pl mi kropkuje ale jest też taki sklep, bez kropki. Niemniej jednak ma sporo tanich części i rowerowych i ogólnosportowych ale specjalistycznych/droższych podzespołów do roweru jest mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Większość sklepów działa jak na leży ( sportosito.pl , centrumrowerowe.pl , bikecenter.pl ) ale są też takie które należy omijać szerokim łukiem np. bikestacja.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.