mrmonoo Napisano 20 Stycznia 2017 Napisano 20 Stycznia 2017 Witam, mam zamiar niedługo kupić rower. Jestem raczej początkujący w temacie rowerów i dopiero zaczynam z nimi poważniejszą przygodę. Rower ma mi służyć generalnie do jazdy po szosie (dystanse nawet ponad 100km), czasem zjechałbym na szuter czy lekki teren. Aktualnie mam "mtb" 26" na Turney-u. Budżet 4000zł (+/-200zł). Pod uwagę biorę nowe rowery. Z tego co przeglądałem w internecie zainteresował mnie ten rower: http://www.rowerymerida.pl/produkt1316/cyclo-cross-300-rower-merida.html. Mam propozycję model 2017, nowy w cenie 3700 zł. Co sądzicie o takim rowerze na moje potrzeby, może jakieś inne modele w tej cenie, lub inne kategorie rowerów?, słyszałem opinie iż taka przełajowa geometria ramy może być niewygodna na długie dystanse. Pozdrawiam.
Tatanka Napisano 20 Stycznia 2017 Napisano 20 Stycznia 2017 Więc wygląda że potrzebujesz roweru typu gravel.Coś w stylu Giant AnyRoad,Accent Furius,Author Ronin
mrmonoo Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Napisano 22 Stycznia 2017 Ten rower który ja wymieniłem będzie gorszy lub będzie duża różnica od graveli które zaproponowałeś ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.