Skocz do zawartości

[Masa krytyczna] Lublin - Najblizsza masa

Dexter_6669

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyjedziesz na mase 29 wrze?nia??

• TAK
      21
    • NIE
      23
  2. 2. Czy by?e? ju? kiedy? na masie??

• tak
      13
    • nie
      31
  3. 3. Czy jeste? za tym ?eby zorganizowa? wspólny wyjazd??

• Tak
      36
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja byłem mocno nastawiony na masę ale dzień wcześniej rano mocno zmokłem i jak zobaczyłem że pada to sie poddałem... Podrower

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

a o której i gdzie?? o 18 na litewskim??

Może bym z kumplem przyjechał, a jak już sie przyjedzie to co potem bo nigdy nie byliśmy??

Będziemy na 100% tylko napiszcie gdzie i o ktorej

no dzięki panowie za zajeiste spotkanie 2 rowerzystów spośród czterystu tysięcy mieszkańców, TAK TRZYMAĆ LUBELSKA SPOŁECZNOŚĆ ROWEROWA ZMIERZA W DOBRYM KIERUNKU oby tak dalej

POZDRO

Napisano

A ty od wczoraj jeździsz na rowerze, że tak głupio piszesz? Bo jeśli nie to gdzie byłeś miesiąc temu, dwa, trzy, cztery itd? No właśnie. I tyle komentarza z mojej strony.

Napisano

po prostu mnie nie było i tyle, a dziś byłem a ty sie deklarowałeś i nie byłeś. A pisze tak dlatego bo sie podjarałem a tu nikogo i ZONK pojechaliśmy szopkę obkukać i do domu

Napisano

No jeśli tak to zrozumiałeś to sorki, ale ja tylko wyraziłem gotowość. Nie było żadnego odzewu na mój post, więc olałem, bo wiedziałem, że to się tak skończy.

pOZ:Drower

Napisano

to ja sory że zraniłem twoje uczucia chcieliśmy zobaczyć jak to jest

A za miesiąc coś będzie czy tak jak dzisiaj?? a i jeszcze jedno może ktoś z was był jednym z tych kilkunastu rowerowców których widzieliśmy nad zalewem ok godziny 20 23 grudnia?? co to było zorganizowane może się orientujecie??

A w lecie ile osób przyjeżdża??

Napisano

23XII o 20 był tradycyjny Śledzik rowerowy, oczywiście byłem tam :D Było nas 13 osób.

Na masach jest różnie, czasem przyjeżdża 2-3 osoby i masy nie ma, a czasem jest kilkanaście osób. Ogólnie nuda. W styczniu może uda mi się zmobilizować kilka osób, z którymi jeżdżę, wszystko okaże się za miesiąc, dam info na forum.

pOZ:Drower

Napisano

a to grono ścisłych znajomych czy z forum jakiegoś sie zorganizowaliście?? o ile można wiedzieć?? bo widzieliśmy was z tamy jak wyjeżdżaliście

Napisano

mam pytanie kiedy będzie najbliższa masa krytyczna ,gdzie i o której .

bo chciałbym gdzieś się z wami wybrać na rowerku w razie czego piszcie na gg 13605933 czekam

Napisano

Każdy ostatni piątek miesiąca o 18.00 na placu litewskim, tylko w okresie zimowym to ma charakter raczej przejażdżki przeważnie w stronę zalewu :) jeżeli ktokolwiek przyjedzie :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...