Skocz do zawartości

[Masa krytyczna] Lublin - Najblizsza masa

Dexter_6669

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyjedziesz na mase 29 wrze?nia??

• TAK
      21
    • NIE
      23
  2. 2. Czy by?e? ju? kiedy? na masie??

• tak
      13
    • nie
      31
  3. 3. Czy jeste? za tym ?eby zorganizowa? wspólny wyjazd??

• Tak
      36
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jak mróz się utrzyma i nie zrobi sie ciapa

i jak nie będzie lało to i ja się postaram być <_< Choć niestety icm nie napawa mnie optymizmem :?

Napisano

mnie nie będzie bo:

1. mam tylko przedni hamulec i to nie najlepszy :/

2. łysą opone z tyłu

3. jestem przeziębiony i niechce sie dobić ^^

4. i tak juz nie zdąrze dotrzeć na miejsce ;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jako, że są święta i nie będzie ciepło zawita ktoś na mase? wszak to już jutroJako, że są święta i nie będzie ciepło zawita ktoś na mase? wszak to już jutro

• 2 tygodnie później...
Napisano

W sumie fajnie, że nawet 3 osoby są. Ja niestety dołączę do Masowiczów dopiero, gdy się ociepli, ale myślą jestem z Wami cały czas na Placu Litewskim :down:

• 3 tygodnie później...
Napisano

W sumie standard ^^ założyłem nową tarcze i robiła z siebie wiewiorke ^^ w domu jeszcze zauwarzyłem, że była odwrotnie zamontowana :) już to naprawiłem... a jak by tego było mało dalej trze :P przepiłowałem troszki zacisk (wiem, że raczej nie powinienem :P) i już mniej trze a koło kręci się fajnie (wcześniej po zakręceniu prawie odrazu się zatrzymywało :/)

Można by tak długo ^^

• 1 miesiąc temu...
Napisano
;):P jak byś nie napisał to bym nie pamiętał ..tak oczywiście ja sie wybieram jeszcze później zerknę do planu czy nie mam akurat lekcji ale chyba jestem freeeeeee :(
Napisano

O F**k! Bym zapomniał o masie normalnie, dzięki Lukas, że mi na gg przypomniałeś :( Raczej nie będzie problemów z przybyciem. :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

wow ;) ale ten czas leci, całkiem nie dawno była przecież ...jeszcze mam zakwasy :P heheheh w piątek 28ego czyli równo za tydzień, ja prawdopodobnie będę B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...