Skocz do zawartości

[Masa krytyczna] Lublin - Najblizsza masa

Dexter_6669

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyjedziesz na mase 29 wrze?nia??

• TAK
      21
    • NIE
      23
  2. 2. Czy by?e? ju? kiedy? na masie??

• tak
      13
    • nie
      31
  3. 3. Czy jeste? za tym ?eby zorganizowa? wspólny wyjazd??

• Tak
      36
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

- co do listy z podpisamy, uważam że to bez sensu. Decyzja została podjęta, kasa wyłożona, więc nie ma po co bić piany. Pozatym scieżka dookoła zalewu z kostką jest głównia robiona dla niedzielnych rowerzystów, rodzin z dziećmi itd. Może sie to nie podobać zwolennikom XC, ale nie są oni jedynymi rowerzystami w Lublinie.

- co do świeczki, nastawiony jestem sceptycznie. Nie znałem kolesia....może był na lekkim gazie.....albo kozaczył

Napisano

A ja niebyłem bo rower zostawiłem w robocie... a w dodatku musiałem zostać dłużej bo była taka robota... jaki ten świat okrutny ;) Ale w sumie pogoda i tak niezbyt zachęcała dzisiaj do jakichś większych wypadów...

Napisano

Coś tam sie działo na masie.....było tak na moje oko 25-30 osob. Pogoda sie potem poprawila wiec nie bylo najgorzej

• 4 tygodnie później...
Napisano

28 IX 2007, 18:00, Plac Litewski. Bez wiochy, obory i niepotrzebnego blokowania ruchu :]

Trasę chyba skrócimy (?), bo będzie ciemno i zimno (?) sie zobaczy na miejscu!

Napisano

ee niestety masa to nie tylko nasze forum, ale wiele różnych ludzi którzy na masę przychodzą z przyzwyczajenia na 18 zmiana na 16 była by samobójstwem a i tak jest marnie :) :)

Napisano

a sońdzie jest pytanie "Czy przyjedziesz na mase 29 września??" ale czy przypadkiem 29 września nia wypada w sobote? z tego co pamiętam to ostatnie piątki miesiąca są domeną mas.

Napisano
a sońdzie jest pytanie "Czy przyjedziesz na mase 29 września??" ale czy przypadkiem 29 września nia wypada w sobote? z tego co pamiętam to ostatnie piątki miesiąca są domeną mas.

tylko, że ta ankieta dotyczy 29 września 2006:)

Napisano
Ktoś w ogóle się wybiera, bo nie wiem czy w ogóle wychylać tyłek z domu? :P

ja sie wybieram, zresztą pogoda jest ładna to może z frekwencją nie będzie najgorzej :)

• 4 tygodnie później...
Napisano
26 październik roku bieżącego czyli ci co zawsze o tej co zawsze i tam gdzie zawsze

taaa, to bedzie godzina 18 a więc już zmrok, ciekawe ile osób będzie miało oświetlenie...

moim zdaniem, o tej porze roku i o takiej godzinie, udział w masie bez oświetlenia powinien być zabroniony

Napisano

ulice są przecież oświetlone..wystarczy mieć tylko na tył ten kto nie będzie miał będzie jechał z przodu jedziemy grupą miejscami i zajmujemy cały pas<jedyny> i samochody nie mają możliwości wyprzedzania myślę że nie ma co pakuniać

poza tym blokując samochody autobusy i co tam jeszcze sie nawinie nie trudno nas zauważyć :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...