Jerry6 Napisano 19 Stycznia 2017 Napisano 19 Stycznia 2017 Poszukuję budżetowej kierownicy dirt drop bars lub midge ewentualnie kierownicy o podobnej geometrii. Szerokość im większa tym lepsza. Widziałem Genetic Digest ale cena jest mocno nie budżetowa. Czy kierownice tego typu są dostępne w Polsce?
MikeSkywalker Napisano 19 Stycznia 2017 Napisano 19 Stycznia 2017 Na razie kiepsko z dostępnością ale może się to zmieni. Mam Digesta węższego i Genetic Flare 44/42, którąś z tych kierownic będę puszczał na wiosnę w świat w ludzkich pieniądzach więc jak byłbyś zainteresowany to może akurat. Kierownice są dostępne w UK i idzie jakąś zamówić przy okazji przemytu części do Polski, cena Midge ciągle się zmienia więc ciężko powiedzieć ile jest wart, Digesta idzie kupić za 30 funtów plus koszt przerzutu do Polski, przy sprzyjającym kursie da się ją mieć za ~200 zł. Midge taniej.
Jerry6 Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Napisano 19 Stycznia 2017 Jak do tej pory nic nie znajdę to pewnie się skuszę. A na razie szukam dalej mam trochę czasu. Generalnie główne założenie, że ma być budżetowo.
MikeSkywalker Napisano 19 Stycznia 2017 Napisano 19 Stycznia 2017 To chyba najbardziej (nisko)"budżetowa" będzie Myszata, czyli Midge. Jej obecna cena jest trochę przesadzona ale może ktoś ma z czasów kiedy była tańsza. Skorzystaj też z opcji pożyczenia Digesta od IvanMTB do testów.
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Stycznia 2017 Mod Team Napisano 19 Stycznia 2017 Widziałem Genetic Digest ale cena jest mocno nie budżetowa. Mało widziałeś Mocno niebudżetowa to jest cena tutaj: http://www.tritoncycles.co.uk/components-c9/handlebars-bar-ends-c75/salsa-cowchipper-bar-p15498/s44960?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=salsa-cowchipper-bar-colour-black-size-44cm-colour-black-size-44cm-salhb8282&utm_campaign=product%2Blisting%2Bads&gclid=CM7Dgur6ztECFY6RGwod5_kBFw Jedyne 90 elżbiet... Uwierz, do 40 funtów to naprwdę budżetowa opcja. Tu masz mini-liste: http://www.forumrowerowe.org/topic/212326-kierownica-gravel-jaki-model/?p=1930392 gdzie pierwsze 3 pozycje są faktycznie tanie. Szacunek... I.
Jerry6 Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Napisano 24 Stycznia 2017 Potrzebuję do tej kierownicy jeszcze manetki i klamki. Znalazłem klamki Tektro Aero RL520 według opisu na różnych serwisach współpracują one z hamulcami v-brake. Prawda to? Podobno Cane Creek produkował kiedyś klamki szosowe pod hamulce v-brake. Kojarzy ktoś model?
MikeSkywalker Napisano 24 Stycznia 2017 Napisano 24 Stycznia 2017 według opisu na różnych serwisach współpracują one z hamulcami v-brake Mają ciąg "emtebeczny" także dogadają się bez problemu. I to prawda, Cane Creek też coś takiego posiada http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/cane-creek-drop-v-brake-levers/rp-prod35189
seraph Napisano 20 Lutego 2017 Napisano 20 Lutego 2017 Miałby ktoś może namiar lub znał nazwę jakiegoś dirt dropa na Aliexpress? Poszukam sam, ale boję się, że utonę w ogromie kierownic.
zadra1965 Napisano 20 Lutego 2017 Napisano 20 Lutego 2017 Mam zbędną kierownicę OneOne Migge. Kolor biały.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.