Skocz do zawartości

[trick] Fron Pivot 180

Wax

Rekomendowane odpowiedzi

Ludziki wytłumaczcie mi jak to zrobić, robie może z 80 stopni ??? umie ktos to dobrze, tylko żebym wrocił z całym rowerem do domu ??? dzieki za wszystkie porady na razie

Siwy w Twoim "podsumowaniu sezonu 2006" ktos z was robi w 5 min 20 sekundzie waszego filmiku pięknego front pivota z jazdy i to jeszcze nad typem który leży na glebie. Wytłumacz mi jak zrobic cos takiego ??? dzieki na razie

nie ktos tylko ja :002::) a tak co do czego proste jedziesz ze srednia predkoscia przed zakrecaniem zataczasz przednim kolem litere "S" gdy wychodzisz z zataczania tej litery naciskasz hebla i zarzucasz tylem w prawo a reszta to juz kwestia treningu pozdro !!

Ps:napisz czy pomoglo :)

Ps2:A nad gosciem robie zeby bylo badziej "EXTREM" :)

no prosze odp. od samego mistrza :) dzieki ziomek, tak myslałem że to Ty. Dzieki za porady sprobuje w tyg. bo dzisiaj już nie dam rady. Klasa maturalna = mało czasu :P...dobra mam nowy motyw z zataczaniem S-ki, hebel umiarkowanie żeby jeszce troche pojechac czy na maxa żeby koło staneło w miejscu ???

Swoją drogą za######iste video, naprawde szacunek dla was robicie dobre gów** (gów** w dobrym znaczeniu) dzieki na razie

co do naciskania hebla to tak zeby jechac na przednim.A co do rad od mistrza do dziękuje za mile slowa robie to co moge i czuje sie z tym dobrze.Co do filmu thx sa zle komentarze ze nic nie umiemy ze tylko wheelie itp ale nas skakanie nie obchodzi i nadal bedziemy jezdzic jak jezdzimy czekam na odp jak ci to wychodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...