g3rman Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Mam zamiar kupić sobie kask i tak włąśnie pomyślałem sobie o kasku author reflex 06' kosztuje na allegro 96zł http://allegro.pl/item129437610_nowy_kask_...lo_czarny_.html Czy ma ktoś z was ten kask i czy jest z niego zadowolony. Czy opłaca sie go kupywać czy może jakiś inny?? Czekam na wasze opinie o nim i wasze propozycje
mike87 Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Witam! Ja go mam i cóż mogę o nim powiedzieć. Według mnie jest wygodny i nawet przewiewny. Jakość jego wykonania niestety jest odzwierciedleniem ceny, ale cudów nie można się spodziewać. Wytrzymałości na szczęście nie miałem okazji testować i mam nadzieję, że nie będę miał
renko Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 najwazniejsze jest to, zeby pasowal ci do glowy. kazdy ma inna i jak poprzymierzasz kilka kaskow, to zobaczysz jak ciezko znalezc ten wygodny:)
g3rman Napisano 24 Września 2006 Autor Napisano 24 Września 2006 bo sie zastanwaim czy kupić tego authora czy moze jakiś inny w technologi in molding byle zeby nie był uzo droższy od tego authora bo kasy nie mam za duzo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.