lukasz8686 Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Witam co możecie powiedzieć o tym rowerze na początek co mogę w nim wymienić a co zostawić dodam że planuje nim jeździć po ścieżkach rowerowychWysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaDodam że dopiero zaczynam swą przygodę z roweremWysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Lutego 2017 przez durnykot pkt 2b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Na początek poczytaj jak założyć temat,bo zostanie usunięty Jeśli już masz ten rower,to w pierwszej kolejności opony do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz8686 Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A czemu w teren się nie nadają ? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Chcesz jeździć po ścieżkach,a to są opony terenowe.Będą tylko generowały większe opory toczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz8686 Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A sam rower w sobie dobry wybór na początek czy polecilbys coś innego Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Do jazdy po ścieżkach polecam rower crossowy na kołach 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Nic się nie uczysz na błędach jeżeli chodzi o zakładanie tych tematów. Składak niezły z tego roweru, a kierownica lekko mówiąc jakaś dziwna. Jak chcesz jeździć po ścieżkach to nie takie opony i nie taki rower. A sam rower w sobie dobry wybór na początek czy polecilbys coś innego Przecież to nie jest motocykl który Cie zabije jak nie umiesz jeździć a ma nadmiar mocy. Co to znaczy dobry na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Wywal te paskudne revoshifty. Najgorsze ścierwo na jakim miałem okazję jeździć. Już lepiej imo założyć jakieś st-ef albo jak chcesz osobno to coś z sl-m Co tam za hamulce siedzą? Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 jak ma to być na miasto to jedynie opony można zmienić na mniej agresywne a reszty nie opłaca się zmieniać, bo to najtańszy osprzęt jaki może być włącznie z tym kowadłem tfuu pseudo amortyzatorem, jeden plus że na złodzieju w tym stanie nie powinien robić dobrego wrażenia i rozbudzać w nim niepohamowanej chęci jego za........nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi