g3rman Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Mam zamiar kupić sobie jakies błotniki, ale powiem szczerze nie za bardzo wiem jakie maks moge wydac na nie 60zł. Te hammery kosztuja na allegro 59zł. Czy posiada ktoś te błotniki i jak mu sie one sprawdzają?? A moze macie jakieś inne propozycje jakie kupić w tej cenie, oczywiscie moga byc i tańsze mi to nie przeszkadza ważne zeby one sie sprawowały dobrze. Oto link do aukcji z tymi błotnikami http://allegro.pl/item127864020__s_s_blotn...najtaniej_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaPut Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ja mam te błotniki i jestem dość zadowolony. Rower trochę się brudzi ale ja pozostaje czysty. Jedyny problem to luzowanie się przedniego "chlapacza", ale wystarczy dokręcić śrubkę i jest dobrze. W bB zostały nieźle ocenione(ocenę zanizyło mocowanie na pasek, wiec decydowałbym się na obejmę, którą i tak posiadam:) Pozdraiwam, oby jak najwięcej radości z jazdy po błotku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ja mam taki z tyłu od roku i również jestem zadowolony Zimą podczas mrozu zawadziłem nogą przy wsiadaniu i część łączaca błotnik z obejmą pekła, po skontaktowaniu się z firmą potraktowali to nieoczekiwanie jako awarię podlegającą wymianie gwarancyjnej i przesłali nową część. Zatem tu także duzy plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2006 no włąśnie się zastanwaim nad kupnem jakiś błotników i jak tak czytam to dużo osób jest z nich zadowolonych a zresztą cena też dobra. Chyba je kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.