kishoth Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Jak dla mnie opony Kenda to porazka strasznie słabo trzymają w zakretach, miałem dużo kapcie na nich, sporo ważą. Na continentalach mam może niedużo bo ok 500 km przejechanych ale bezproblemowo i toczenie dużo lepsze. Rower sam jedzie:). Na drukowane dwie opony wydałem ok 100 zł różnica w cenie do tych z linku żadna ja kupowałem swoje Kendy jako najtańsze na allegro 28C dokładnie nie pamiętam jaka była cena ale ok 60-70zl. Continental są dużo lżejsze lepiej wyglądają można je nabić do ponad 8 barów więc nie jeździ się na maksie przewidzianym przez producenta Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Tylko pamiętajmy, kolega waży 115/118kg, a to oznacza bardzo szybkie znikanie opon szosowych, szczególnie tylnej. Osobiście zrobił bym tak jak napisałem wcześniej, na przód coś fajnieszego, a na tył po taniości. Jak waga przestanie wskazywać jedynkę z przodu, to można się pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.