siwy Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Jak w temacie http://video.google.pl/videoplay?docid=-7035864552390897118
curich Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Jezeli chodzi o mnie, to film jest BEZNADZIEJNY. Niepodoba mi sie wogole. Caly film trwa 6 min i caly film jest jedna akcja :/ wystarczyloby raz to pokazac a nie przez caly film to samo. Po 1 minucie robi sie nudno. Za jedno was szanuje, ze pomimo nieprzystosowanych rowerow do tego stylu jazdy niepoddajecie sie. Wydaje mi sie ze cwiczycie tylko wheele, czy to prawda?? Ale to nie zmienia faktu ze film mi sie nie podoba. Aha i muzyka jest spoko. film oceniam 2/10 pozdro..
haxigi Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 Jezeli chodzi o mnie, to film jest BEZNADZIEJNY. Niepodoba mi sie wogole. Caly film trwa 6 min i caly film jest jedna akcja :/ wystarczyloby raz to pokazac a nie przez caly film to samo. Po 1 minucie robi sie nudno. Za jedno was szanuje, ze pomimo nieprzystosowanych rowerow do tego stylu jazdy niepoddajecie sie. Wydaje mi sie ze cwiczycie tylko wheele, czy to prawda?? Ale to nie zmienia faktu ze film mi sie nie podoba. Aha i muzyka jest spoko. film oceniam 2/10 pozdro.. Co ty gadasz, obejrzałem cały 2 razy i wcale nie jest nudny. Kolesie są normalnie wymiatacze. Co z tego, że rower nie jest przystosowany - jak wychodzi i kolesie mają talent to każdy rower jest good, brzmi to jakbyś miał droższy sprzęt od nich i im zazdrościł, że oni na tanioszce umieją, a ty na super lux modelu nie. Pokaż, że umiesz lepiej to dopiero pogadamy. Wheelie może i tylko jest ale to jakie(spoks ziomki takich wywyiasow to w zyciu nie widzialem ), oprócz tego było stoppie, manual, 180*fp. Oceniam film na 10/10
Blue Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 Obiecalem sobie ze juz nie sciagne waszego filmu bo w kazdym jest to samo ... i tu w sumie jak zwykle, chociaz jakos lepiej poskladane i bardziej do przelkniecia, wymieklem dopiero w polowie i wylaczylem .
QWEY564 Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 haxigi masz jakieś powiązania z tymi co go kręcili? ;P
tenjin Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 cienkie ale i tak sie wiecej dzieje niż na jakiś innym filmiku
kamykyo Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 praktycznie samo wheelie,(wieje nudą), muza spoko, tylko ludzie gdzie wy macie kaski ???? na rowery was stać(co prawda z marketu), na rękawiczki na okulary, to nie macie na najtańszy kask z atestem? pfff ... :!!:
haxigi Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 praktycznie samo wheelie,(wieje nudą), muza spoko, tylko ludzie gdzie wy macie kaski ???? na rowery was stać(co prawda z marketu), na rękawiczki na okulary, to nie macie na najtańszy kask z atestem? pfff ... :!!: Jak się umie spadać z roweru to kask niepotrzebny Ja 2 razy przez kierownicy przy stoppie wyleciałem, ale zawsze rękoma się podpierałem więc jest cyc. A przy wheelie nie na plecy tylko zeskakuje i po sprawie. btw podobno ci co cwicza stunt na motorach maja powiedzenie: "jak sie nie wypier**** to się nie nauczysz"
Blue Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 haxigi tyle, ze 100 razy ci sie uda wywali inaczej a 101 ci sie nie uda i skonczysz jako temat na forum[klik-link w moim podpisie].
haxigi Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 haxigi tyle, ze 100 razy ci sie uda wywali inaczej a 101 ci sie nie uda i skonczysz jako temat na forum[klik-link w moim podpisie]. Hoho mocne, kolo miał nawet tak samo na imie jak ja !
kamykyo Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 Jak się umie spadać z roweru to kask niepotrzebny A ty umiesz? Bo wiesz mam mały problem, możesz opisać jak mam spadać z roweru, gdy będe miał kolizje z samochodem :lol: ta twoja teoria o spadaniu mnie powaliła, myślałem że spadne z krzesła
haxigi Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 A ty umiesz? Bo wiesz mam mały problem, możesz opisać jak mam spadać z roweru, gdy będe miał kolizje z samochodem :lol: ta twoja teoria o spadaniu mnie powaliła, myślałem że spadne z krzesła yyyy samochód mówisz .... eeee... no do tego stopnia to nie doszedłem przyznam się, że nawet nie testowałem ( i nie chce) http://www.maxior.pl/?p=index&id=31975&0 jakby co to tu masz instrukcje jak przeżyć kolizje z samochodem
PrzYm Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 yyyy samochód mówisz .... eeee... no do tego stopnia to nie doszedłem przyznam się, że nawet nie testowałem ( i nie chce) http://www.maxior.pl/?p=index&id=31975&0 jakby co to tu masz instrukcje jak przeżyć kolizje z samochodem eeeeeee ten koleś już pewnie to przećwiczył
CzArNy93 Napisano 30 Czerwca 2007 Napisano 30 Czerwca 2007 No kolesie nieźle jeżdżą ale troche nudny bo cały czas to samo...
PrzYm Napisano 30 Czerwca 2007 Napisano 30 Czerwca 2007 Mogliby pokazać coś innego a nie przez 6min tylko jedno koło.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.