djmarco83 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Witam. Mam kellys lagoon gdzie uszkodziły mi się błotniki. Szukam nowych ale nigdzie nie mogę znaleźć takich, jakie będą pasowały pod instalacje oświetlenia na tył.Mianowicie chodzi o to, że teraz kable które wychodzą z ramy na tył wchodzą w błotnik który to ma swoje ścieżki zatopione w nim i w okolicy bagażnika jest wyjście na kable które są podłączone do tylnego oświetlenia.Wiem, można dolutować dwa kable ale chcę zachować ten sposób instalacji. Widział ktoś gdzieś takie błotniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Cześć. Wpisz w allegro "błotniki przewód" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmarco83 Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Dzięki. A jakiś sklep by był większy wybór? Bo to co na allegro jest to jakoś do mnie nie przemawia jakościowo. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 SKS Bluemels mają kanał na przewód https://www.rowertour.com/p/27526/sks-bluemels-trekking-blotniki-28-cali-kan-czarne?gclid=CL2aj4_kv9ECFUpkGQodTPYL7w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.