Mastershake Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Wiem że głupie, ale mam problem z zamocowaniem błotnika. Na widelcu SR Suntour jest wlot na srubę, jasne, tylko że jest on dosyć płytki. Śruby z zestawu od błotników nie pasują, poza tym śruba i tak nie przejdzie. I teraz - są jakieś inne błotniki? Tzn mocowane bez śrub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Nie prościej kupić krótszą śrubę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 I teraz - są jakieś inne błotniki? Tzn mocowane bez śrub? Mocowane na rozprężny adapter do włożenia w rurę widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastershake Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Gdzieś pisząc tego posta przeszło mi to też przez myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Głębokość to "pół biedy", ale tam jest chyba gwint niemetryczny (calowy?). bo M5 luźne, a M6 nie da się wkręcić, bo nie pasuje skok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Gwint powinien być M5 - więc albo śruba/ wkręt jest z innej parafii albo udało się komuś gwint "rozrajbować" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 To ciekawe, bo gwint wygląda na nieuszkodzony. Mój amor to starszy model Raidon'a. Może poszczególne modele Suntour'a różnią się w tym detalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.