Knjaz Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Witaj. Ja za to przepraszam, za zbyt emocjonalne posty. Doplacilem ok 50 funtów, aby rower był szybciej (2 tyg zamiast 8), dostałem po 4 i czeka mnie mailowy ping pong. 19 wyjeżdżam do PL, wrócę po kilku dniach ale syn po miesiącu. W lato już nie zdążymy pojeździć, a na tym nam zależało. Pal sześć ten kolor, ale czas działa na moją niekorzyść. Prześlę Tobie mail z opisem i zdjęciami. Dziękuję za Twoją odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 4 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Sprawa jest generalnie rozwiazana i to dzieki pomocy @paulsen. Rose dosc szybko sie ze mna skontaktowalo, czesc bedzie wymieniona na nowa, dorzucili jeszcze niezbedne rzeczy, ktore bede potrzebowac do zamiany wezykow w klamkach. Jak zwykle zatem nastawilem sie do sprawy bojowo, jak zwykle niepotrzebnie. A teraz co do roweru - po kilku dniach stania w salonie, zaczalem sie przyzwyczajac do koloru. Nie, nie jest taki jak na ich stronie, odcien wpda bardziej w morski, wiecej w nim zielonego, jak blekitu, napisy sa w razacym pomaranczowym, zamiast jasnym, ale... efekt jest niesamowity, kazdy kto go widzi mowi - ale zaje...sty rower. Gdyby nie to, ze oczekiwalem innego odcieniu, a nawet koloru, to w ogole bym na to nie narzekal. W mroku nocy pomaranczowe pancerze Jaga daja swietny efekt. Geometria ramy mi pasuje, jedyne co trzeba zrobic, to skrocic kierownice, ale lepiej kupic za szeroka, jak za waska i w cieciu nie ma nic w tym nadzywczajnego. NIe, nie oddalbym go i nie, nie wymienilbym na żodyn inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 13 Października 2018 Udostępnij Napisano 13 Października 2018 (edytowane) @paulsen Witam, jestem zainteresowany zakupem Count Solo 3. Planowalem tego dokonac na przelomie grudnia/stycznia. Czy na ten model są planowane obniżki czy nagle zostanie zasąpiony nowym na rok 2019? Jeśli tak to kiedy można się spodziewać prezentacji nowych modeli i czy ceny oraz osprzęt drastycznie ulegną zmianie? Z moich wstępnych wyliczeń wynika, że powinienem wybrać rozmiar S. Mam 172cm, 88kg i od podłogi do kroku około 75cm. Edytowane 13 Października 2018 przez JackFrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Obniżek nie planujemy, bo model bardzo dobrze się sprzedaje. Właśnie skończyła się część ram, kolejne przyjdą w listopadzie (połowa i koniec miesiąca). Do asortymentu dojdą nowe wersje, które pokażemy na stronie w drugiej połowie listopada. Count Solo 3 w rozmiarze S będzie dostępy właśnie w listopadzie, bo obecnie widzę, że zapasy się skończyły. Cena nie powinna ulec zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 13 Października 2018 Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Ok, w takim razie wrócę do tematu zakupu w połowie listopada. Rozmiar wybrałem dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 14 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Jest Pan na granicy rozmiarów, ale mając na uwadze przekrok sugerowałbym S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Dziękuję za odpowiedź i za tabelkę z wymiarami na pierwszej stronie tego tematu. Wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Szkoda, ze nie było informacji o planowanych zmianach i po cichu zmieniono cenę i osprzęt do Count Solo 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Nowe modele na SRAM GX Eagle 1x12 właśnie pojawiły się na stronie: Count Solo 3 to Reba z przodu, napęd 1x12 SRAM https://www.rosebikes.pl/rose-count-solo-3-2671503 cena 1299 euro Psycho Path 2 to także Reba z przodu i 1x12 https://www.rosebikes.pl/psycho-path-2-2671382 za 2099 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradosa Napisano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Do Paulsena Czy w Rouse Count Solo 4 jest sztywna oś czy nie? Mam 163 cm wzrostu jaki wybraź XS czy S chcę złożyć zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Sztywna oś jest z przodu, rozmiar hmm jest Pan / Pani akurat na granicy rozmiarów. Poproszę jeszcze o podanie długości przekroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 demówka na gwarancji do wzięcia za równowartość 3300 zł https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-rose-count-solo-3-ex-demo-rozmiar-m-CID767-IDCKMex.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi