Mwawe Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Witam Mam pytanie czy zamiast manetki RS Poplock można zamontować manetkę blokady skoku RS Suntour? Tzn. wiem że można, tylko pytanie, czy będą one tak samo działały? Czy manetka RS Suntour w amortyzatorze REBA będzie w takim samym stopniu blokowała skok jak oryginalna manetka Poplock? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Tu powinieneś coś znaleźć na ten temat http://www.forumrowerowe.org/topic/208326-serwis-pushloc-znany-problem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Czy manetka RS Suntour w amortyzatorze REBA będzie w takim samym stopniu blokowała skok jak oryginalna manetka Poplock? Mam przy rebie i nie widzę różnicy. Co prawda jeździłem na Poplocku tylko tydzień (pożyczony) ale jakieś porównane jest. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez michuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi