grzesiowu Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 witam kusi kaseta ze względu na 10t ... pytanie jak ona się dogada lub niedogada (szybsze zużycie) z łańcuchami 11s spoza rodziny ... wippermann shimano etc a co np z chorusem od campy (trochę czasu od c9 minęło) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 O jedno oczko wyżej powinno być jeszcze OK tak samo jak 10s dogaduje się z 9rz napędem na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_L Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Tylko po co kpronka 10T na tyl. Pomijajac ze w MTB to 11T to rzatko sie uzywa. A jesli nawet potrzeba trwardszego biegu niz 11T to lepiej w korbie kolo wymienic na wieksze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 A jesli nawet potrzeba trwardszego biegu niz 11T to lepiej w korbie kolo wymienic na wieksze. To mało wiesz co piszesz bo w tym momencie jak da na przodzie więcej to pod górkę już tak miło nie będzie a mając 10t na tyle z przodu właśnie zakłada się mniejszą zębatkę żeby mieć łatwiej pod górkę i móc dokręcić na prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 gdyby się udało zastosować 10-42 to na przód dałbym nw 30 a może i 28 (29" koło) generalnie to nie idzie mi o łańcuchy 9 czy 10 speed; idzie mi o zastosowanie 11s ale nie srama (czy te sramowskie łańcuchy nie są jakieś specyficzne etc / czy nie będzie jakiejś "obstrukcji") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Każdy łańcuch pod 11 będzie git Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.