BOCZEK89 Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Z okazji że pogoda dopisuje porobiłem zakupiłem kilka rzeczy:buty Salomon Speedcross 3koszulke Specializedspodenki FOX Ranger SS17 bibshorts SCOTT RCteam +++ Plecak Shimano ROKKO R12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 14 Maja 2017 Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Rękawiczki krótkie Chiba gel air. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Buty Shimano ME7 Plecak Deuter 30l. Ochraniacze klatki piersiowej Leatte Spodenki Endura Bluza Rocday Klocki hamulcowe Manetki XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCZEK89 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Rękawice Thor Deflector MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Wow nieźle wyglądają, ciekawe jak sprawdzają sie w chłodnych i zumnych warunkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCZEK89 Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Wow nieźle wyglądają, ciekawe jak sprawdzają sie w chłodnych i zumnych warunkach? W palce na pewno będzie ciepło bo mają dość gruby materiał który nie przepuszcza powietrza natomiast na dłoni od góry mają siatke która wentyluje dłoń, co mogę powiedzieć na starcie to jakość... Od razu widać że są dużo lepiej wykonane od FOXa które miałem wcześniej. Druga sprawa to cena 13£ gdzie za FOXy dałem 32£. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Koszulka Parle deep ocean i skarpetki Parle lavender Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Spodenki z wkładką 4F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Ochraniacze kolan Endura Singletrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Korki do butów Mavic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Okulary Oakley jawbrakeer prizm Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.