next Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Celem oddzielenia ciuchów od części rowerowych bo przecież rękawiczki to nie część kokpitu,a także aby wszyscy,którzy chcą mieli możliwość pochwalenia się czas najwyższy na ten temat. Ostatnio kupiłem ocieplacze na kolana i łokcie Endura Windchill II i rękawice Endura Strike II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 No to uwaga, bo będzie grubo : buty Northwave, spodnie Radical, koszulka Radical, bluza Nakamura, kurtka Vezuvio, rękawiczki długie Nakamura, bandana Berkner, czapka Accent. Na razie tyle, a na wiosnę / lato jeszcze są w planie spodenki i koszulka - dość oryginalna, ale ujawnię dopiero jak kupię, a na razie top secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Właśnie przyjechały : skarpetki Endura Baabaa Merino i Endura Termolite oraz długie spodnie Rogelli Caserta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Skarpety B'TWIN 700 Zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 2x spodenki vitesse proline,1x koszulka ultimate oraz 2x potówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusheck Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Kurtka rowerowa 700 FLUO B'TWIN oraz rękawiczki rowerowe Scrapper z Go Sport, moim zdaniem nieco lepsze niż model 500 B'TWIN z Decathlonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Skarpety i rękawiczki zimowe B'TWIN 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Dziś dotarły do mnie rękawiczki Shimano Windbrake Thermal oraz ochraniacze na buty Shimano Hybrid s2000. W końcu nię będą mi marzły ręce i stopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 W końcu nię będą mi marzły ręce i stopy Nie chcę Cię martwić, ale ze stopami to raczej możesz dalej się spodziewać marznięcia no chyba, ze mówimy o temperaturach 10 stopni. Przestestowane na tych samych ochraniaczach rok temu. W tym roku prawdziwe buty zimowe załatwiły u mnie sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Dzięki za informację, mam nadzieję, że chociaż wytrzymam na krótszych dystansach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusheck Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 W temacie marznących stóp. Kiedyś kupiłem na Ali takie noski/ochraniacze neoprenowe. Do tego kupiłem ciepłe skarpety termoaktywne. Noski oczywiście naciągam na buty i na to zakładam jeszcze ochraniacze. Przy -8 stopniach spokojnie robię 20 km nie odczuwając żadnego dyskomfortu. Lekki dyskomfort pojawia się zbliżając się do 30 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldziu Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Rękawiczki Fox Reflex Gel Short flo yellow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Spodnie długie Pearl Izumi Select Thermal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Kurtka przeciwdeszczowa Rab Charge Jacket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejmakal Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Kurtka Vezuvio, koszulka rozpinana Expedus, koszulka Nike pro combat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Wczoraj dotarła koszulka zamówiona 14 marca : Teraz pytanie czy psy się będą rzucały, czy sp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 2x Skarpetki WINAAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Koszulka i skarpetki od Parle Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Łożyska 6805 2szt Przerzutka SRAM GX Type 2.1 10b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Nogawki Rogelli Superroubaix oraz nogawki Sportful No rain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Spodnie Silvini Rango MP 857 forest,jersey Race Face Ambush 3/4 cosmic,skarpety Motive outdoor mosquito stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau271182 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Kurtka Bcm Nowatex Hyperpack R9 i spodnie ocieplane Super Roubaix. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlo Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Wczoraj, tak na dobry początek miesiąca: spodenki Sportful Vuelta i koszulka Sportful Pista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Bluza treningowa 4F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.