lukasz8686 Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Witam czy ktoś mi może pomóc gdzie mogę znając instrukcję do tego licznika zakupiłem go razem z rowerem i pusta bateria teraz by pasowało go ustawić. Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Gość Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Wczoraj założyłeś dwa identyczne tematy, ten jest trzeci a nadal nie przestrzegasz regulaminu. Gdy mod kasował Ci temat, podał powody, więc wystarczy się dostosować bo inaczej ten też odwiedzi śmietnik.
lukasz8686 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Napisano 9 Stycznia 2017 Nie dostałem dla powodu dla czego skasował więc kulturalnie zapytałem po raz trzeci Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Quell Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Chyba już 2-3x ci ten temat wywalili,bo nie potrafisz dostosować się do prostych zasad,czyt. regulamin. To jakiś kaufland albo inny oem,nawet nie tesco,tam bywały lepsze. Popraw temat,taj jakiekolwiek dane tego licznika (coś tam misi być napisane),to może ktoś pomoże.
lukasz8686 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Napisano 9 Stycznia 2017 Ok dzięki za normalną odpowedz skry jestem tu nowy dzięki quell Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Root Admin Mieciu Napisano 9 Stycznia 2017 Root Admin Napisano 9 Stycznia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.