chiz1611 Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Cześć. Kupiłem trenażer Tacxa. Po zmontowaniu okazało się, że tylne koło nie opiera się centralnie na środku rolki, tylko jest blisko jednego ze skrajów. Czy może to być wada trenażera? Mieliście kiedyś podobny problem? Link do zdjęć obrazujących sytuację: https://goo.gl/photos/oQ5PWSQG7fjLuWUf6 Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 W niczym to nie przeszkadza. Mam tak samo. To zależy od roweru, zależy czy jest tarcza czy nie ma, zależy czy szosa czy MTB i pewnie jeszcze od wielu czynników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Z jednej z stron masz regulacje wysuń mocowanie tak żeby po zamknięciu prawego ramienia opona była na środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chiz1611 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Siejak1, a to mocowanie nie musi być wysunięte tak mocno jak się da, żeby stabilizowac rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 U mnie w Satori wygląda dokładnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Też tak mam, nie przejmuj się tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chiz1611 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 ok, dzięki za pomoc Panowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_L Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 U mnie tez nie jest na srodku. Choc prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.