bcygan1 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Zastanawiam się nad tym sprzętem. Warto dać 2300? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6663895224 Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Podpowie ktoś? Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcygan1 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 I co pomoże ktoś coś? Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Model sprzed 2 lat.Przebieg symboliczny,co widać po zdjęciach.W tej cenie raczej nic nie kupi na takim osprzęcie.Tylko te golenie 30 mm w amortyzatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcygan1 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Czyli co warto zamieniać z http://www.bikekatal.../Unibike.XENON/ Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Scott to rower mtb,a Unibike to cross.Dwa różne rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcygan1 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Wiem wiem ale na asfalt kupiłem szose i tak jeszcze mi się zamarzylo coś na teren i tutaj pojawił się ten scott. Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Generalnie chodzi mi o to czy w grupie 29erow opłaca się wziąć ten rower czy znajdę coś lepszego za 2300? Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Raczej nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcygan1 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Ok czyli biorę dzięki za info Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi