kinder85 Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Witam, robiąc porządek w gratach znalazłem tajemnicze ustrojstwo które dostałem razem z rowerem wyposażonym w sporo gratów Cranka (koła, sztyca, kierownica, mostek, chwyty) i choć pamiętam że głowiłem się długo i bezkres internetów próbowałem również przegrzebać w poszukiwaniu odpowiedzi co to jest, to za cholerę nie mam pomysłu Może jest ktoś kto zna odpowiedź na pytanie "do czego to służy" ???
Ychu Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Trochę wygląda jak łyżka do opon , nic innego mi nie przychodzi.
Gość Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Też pomyślałem o łyżce co opon, ale jakaś zbyt gruba. Zawsze możesz użyć jako rozpychacza do tłoczków
arroyo Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Możemy sobie na razie powróżyć ale weź w międzyczasie napisz do CrankBrothers
Gość Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Coś czuje że jest to klucz do takich pedałów ( plastikowa zaślepka):
Ychu Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 To by w sumie miało sens , bo można by go przyczepić do pedału na czas transportu.
Ychu Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Raczej chodzi o to zeby odkrecic ta zaslepke Chodziło mi o transport w sensie jak kupujesz pedały w sklepie
kinder85 Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Napisano 7 Stycznia 2017 No tak, tylko wątpię żeby dali mi do roweru klucz do pedałów skoro w jego składzie nie ma pedałów Ja jeszcze myślałem czy to nie jest jakiś taki szczelinomierz do montażu mostka bądź chwytów. Coś w zastępstwie klucza dynamometrycznego żeby wiedzieć do którego momentu dokręcać żeby nie przesadzić...
Gość Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Wiesz, może rzucają wszystko jak popadnie. Wątpię, nie miałoby to sensu ani trochę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.