KamilB. Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Witam posiadam rower MTB Mc Kenzie MT-11 Hill Zoo, zastanawiam się nad jego upgradem ponieważ posiada trochę słabe komponenty. Specyfikacja : Przerzutka tył - Shimano Tourney Przerzutka przód - Shiamno tourney Wolnobieg - no name Łańcuch - KMC Korby - no name Klamki - tektro Zaciski hamulcowe - Zoom Proszę o pomoc bo nie wiem co wymienić dodam jeszcze że rower chodzi nie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Nie wiem ile chcesz zainwestować, ale nie ma sensu wkładać w niego niewiadomo ile. Jak chcesz na nim jeździć to doprowadź go po prostu do stanu używalności i tyle. Mógłbys napisac co kiepsko działa,wtedy można powiedzieć co zmienić, żeby było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilB. Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Napęd działa słabo więc wydaje mi się ze warto coś wymienić. Na pewno wymienię opony na dwie nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Linki i pancerze. To często pomaga. Pakowanie większych pieniędzy w taki rower mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.