Avalanche Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Tak jak w temacie. Czy nie ma zadnych przeciwskazan za zalozeniem na obrecz alex rims dm 24 obony tiogi factory xc 1.95? Czy obrecz nie jest za szeroka(szerokosc obreczy to ponad 30 mm)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 mam wąską dębice 1,95' i bierznik jest szerszy od obręczy. Ogolnie mozesz wsadzic oponke nawet 1,9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 juz kilka razy to pisalem w roznych tematach wystarczy poszukac na alex rimsy dm 24 mozna zapakowac oponki 1.4 minimalnie wg mojej wiedzy tak byly sprzedawane a gangi z tymi obreczami i opnami ritchey speed max 1.4.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 spokojnie wejdzie nawet 1,4 tylko że opona wtedy strasznie głęboko zapada się w rawkę i bardzo łatwo o dobicie. 1,9 to według mnie ostatni rozsądny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.