oldGhost90 Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Hey Pisze nowy temat ponieważ nie znalazłem niczego co by odpowiadało moim warunkom. I tak,potrzebuję Piastem na tył i na przód na sztywną oś i pod hamulce tarczowe. Będzie ona używana w Fr i lekkie Dh. Z tego co widziałem to ludzie polecają novatec na 4 łożyskach lecz gdy ją takich szukałem to było "novatec (jakieś cyferki) 4 łożyska" i dlatego nwm co wybrać bo każda piasta ma inne numerki i dlatego pisze do was abyście mi polecili jakieś w miarę dobre za 150-200zł max za szt. Dzięki i pozdrawiam Ps: piszcie konkretne modele pls.
dawid Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Napisz na jaki rozstaw te sztywne osie, w dh wystepuje tego sporo
Root Admin Mieciu Napisano 4 Stycznia 2017 Root Admin Napisano 4 Stycznia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.