Evanios Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Hej! Szukam opnii na temat sklepu olimpiasport.pl... zadziwia mnie cena tych butów, bo wszedzie ponad 290 http://olimpiasport.pl/sklep/produkt/buty_shimano_sh-rp300_sl_czarne_unisex_2016/16821.800.1.1.pl.0.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Raz coś z ciuchów u nich zamawiałem i wszystko było ok. Dobry kontakt i szybka realizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakunec Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Również mogę polecić ten sklep. Kupowałem tam buty narciarskie i rower. Szybko i sprawnie, dobry kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lisk Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Ja zamawiałem kiedyś między innymi bidon contigo i dostałem z uszkodzonym "dziubkiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.