Skocz do zawartości

[cube] Cube attention 26 2013 prosze o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Proszę o pomoc, chce zakupić Cube attention 26' 2013 używany.Znalazłem w cenie 1200 zł. Chce go wykorzystać do lekkich maratonów.Co o nim sądzicie? opłaca się?

Napisano

Sprzedajacy mówił ze wszystkie części sa w dobrym stanie jedynie trzeba by było wyregulować przeRZutki. Kurde nie mogę tu linka wkleić...na OLX wystarczy wpisac Cube attention i wyswietla się jeden za 1250 zł jakbys mogł to zerknij bo ja znawcą nie jestem:(

a sam model na zawody się jako tako nada? wiem że szału nie ma ale mysle że kilka trasek przejedzie?

Napisano

Wszystkie rowery tego gościa wyglądają jakby wylał na nie litr plaka.

Osoba która handluje rowerami powinna umieć wyregulować napęd.

Napisano

ktoś kto sprzedaje rowery i pisze że nie ma zamiary sie rozpisywać nie jest wart zainteresowania, szukaj dalej bo ten rower super to nie jest. Z etgo co widze to tani kloc RSa pewnie już z luzem (miałem taki) z deore to tyna przerzutka bo manetki pewnie już nie a hamulce w tych cubach to były tanie 355tki i tu penie takie są bo tarcze wyglądają na RT 30 (mam Cuba attentiona ale 29 er z 2013)

Napisano

Jak handlarz pisze, że trzeba wyregulować przerzutki to trzeba wziąć poprawkę na skrzywiony hak i/lub luzy elementach przerzutki. Do tego pewnie wymiana amortyzatora, kasety, łańcucha i być może hamulców, opon, linek i pancerzy... wychodzi drożej niż nowy.

Napisano

Dobra dzięki za kubeł zimnej wody na głowe:) znalazłem jeszcze Cannondale trail 7 za 1300 zł z 2016 roku. zerkniecie proszę? wystarczy na OLX wpisac cannondale trail 7 i wyskoczy jeden. BEDE NAPRAWDE WDZIĘCZNY ZA POMOC! DZIĘKI!!!

Napisano

Za takie pieniądze szukaj raczej rowerów mniej znanych marek. W tym cannonie masz wszystko co najgorsze ;).

Ten wydaje się być sensowny: allegro.pl/rower-mtb-kands-comp-er-27-5-2015-deore-hollowtech-i6658830164.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...