porcelanowy Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 Powitoł Chętnie przygarnę po niższej cenie niż nówka sklepowa adapter Post Mount 185mm na przód. Tarcza avida, zacisk shimano - ale to chyba nie ma znaczenia. Może być używany - na walorach wizualnych mi nie zależy.Byle był prosty i cały. Śruby też mogą być. Gdyby ktoś znalazł taki w gratach to zapraszam na priva Mogę też wymienić na na adapter 185mm IS (widelec) post mount (zacisk). Dziękuję i pozdrawiam.
Imar Napisano 3 Stycznia 2017 Napisano 3 Stycznia 2017 Zaraz zobaczę czy mam. Jaką kwotę proponujesz za adapter?
porcelanowy Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Napisano 4 Stycznia 2017 Powitoł Imarowy jest niestety zbyt mały Ogłoszenie aktualne:)
Mod Team anarchy Napisano 23 Stycznia 2017 Mod Team Napisano 23 Stycznia 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.